Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 14. - Egyszer mindenkinek ki kell esnie...

2010.11.25. 16:42 engyus

Egyre nehezebben veszem rá magam a heti összefoglalóra. Talán kicsit belefáradtam ebbe a tehetségkutató túltengésbe. Megafaktor mérgezés… De már egy hónap sincs hátra, szóval ha kell már fél lábon is kibírom. Igazán sok újdonságot már nem is tudok mondani, a versenyzők is fogyatkoznak, így egyre inkább rövidülnek a beszámolók.

A brit X Factor megint borzolta a kedélyeket, ahogy ez szokásává vált már az előző évadban is. Az énekelni egyáltalán nem tudó, jellemtelen Wagnert például folyamatosan továbbjuttatják a nézők. Na de erre azért ne vegyünk mérget! Ennyire kell a napi beszédtéma Simonnak? Szerintem elég népszerű a show ezek nélkül is. Ráadásul Wagner még párbajoznia sem kellett egyszer sem. Nem úgy legutóbb, az eddig magasan a kedvenc lista élmezőnyében tanyázó Cher Lloydnak. A műsor hivatalos You Tube oldalán megtekinthető, hogy az elmúlt epizódok során a legnagyobb nézettséget Cher és Matt dalai érték el. Most meg egyszer csak párbaj? Ráadásul Beatles Night volt a hétvégén. Cher az Imagine dalt választotta, és ezúttal rap nélkül, nagy átéléssel énekelt. Remek volt! Nem kevésbé a mindig az utolsó pillanatokban továbbjutó Paije Richardson produkciója. A folyamatosan fejlődő fiú a Let It Be c. Beatles slágert adta elő. Végül ő is az utolsó kettő közé keveredett és párbajozott. A zsűrin is látszott, hogy nem értik a helyzetet, hiszen két kimagasló produkció után álltak most így a dolgok. Nehéz döntés volt, a közönségre bízták, akik természetesen Chert juttatták tovább. Ezen felül a mindig lehengerlő Matt egy kicsit szürke volt, most, ahogy Rebecca Ferguson Yesterday feldolgozása sem volt tökéletes. De összességében azért jó produkciókat láthattunk, hallhattunk. Persze azért a liverpooli bandán nehéz túltenni.

Itthon a bulislágerek uralták a szombat estét. Anélkül, hogy most kiemelnék bárkit is, azt kell mondjam szép lassan olyan egyenrangúvá válik a mezőny, hogy nehéz lesz bárkire is azt mondani, mennie kell. Talán Shodeinde Dorka most volt a legjobb. Végre azt hozta, amit vártam, vártunk tőle. Erre láss csodát, párbajozni kényszerül. A másik fél a nekem még mindig kicsit gyengécske Vastag Tamás volt. Itt is nehéz volt a döntés bár nem tudom miért! Egyértelmű lett volna szerintem, hogy kiben van nagyobb potenciál, de a nézők szavazatai alapján Dorkának kellett távoznia. Dráma volt a javából, de a nagyja még csak most jön.

Megasztár. Beszéljek róla? Na egye fene. Talán végre itt is kirostálódtak már azok az énekesek, akiknek semmi keresni valójuk a showban. Vannak remek produkciók most már, azt kell mondjam. A sztárduettek közül azért nem volt mindegyik olyan megnyerő. Ganxsta Zolee erőlködés például nem tetszett. Na mindegy, itt is egyre nehezebb lesz a döntés. Ez most látszott is, hiszen a nagy reményekkel a döntőkbe kerülő Lakatos Yvette távozott a műsorból. Lehet, hogy nagyképű volt, túl magabiztos, de hangja az volt! De a sors nem egy kegyes dolog, így neki is távoznia kellett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr802472886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása