Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Nelly - Just A Dream & Move That Body

2010.11.16. 17:06 engyus

Lassan azért elfogynak az elmúlt hónap elmaradt újdonságai is. Most például egy olyan előadó következik, akit vétek volt kifelejteni. Nem azért persze mert annyira különleges és jó, hanem mert sokak kedvence Just A Dream című slágere.

A gyakorlott popzene rajongók már rá is vághatták a számcím alapján, hogy most bizony egy Nelly nevű énekesről lesz szó, akinek kapcsán én mindig elgondolkodom, hogyan is hívhatnak egy férfit Nellynek… Ennyi erővel hívhatnák Beyoncénak is, na mindegy. Az amerikai hip-hop és rap énekes pályafutása 1993-ban indult. Bizony nem most volt! Akkor még én is a Hupikék Törpikéket néztem hétvégente. Nelly igazi zenei élete azonban csak később, 200-ben indulhatott el, első szólólemezével. Azóta már eltelt tíz év, miközben hat új albummal rukkolt elő.

A legújabb november 12-én jelenhetett meg Nelly 5.0 címen. Az album első kislemeze, a mostanság nagyon felkapott Just a Dream volt. Számos országban vált nagy kedvenccé a dal és a toplisták állandó résztvevőjévé. A zenei videó már szeptember vége óta megtekinthető. Szóval valószínűleg már ismeritek, de jobb később, mint soha. De hogy kárpótoljak mindenkit, elhoztam Nelly legújabb albumának második kismezét is amely októbertől érhető el hivatalosan. A Move That Body című felvétel Akon és T-Pain közreműködésével készült. A videoklip pedig a közelmúltban debütált.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music nelly napi music slágergyanús engyus nelly just a dream nelly just a dream official music video nelly just a dream klip nelly move that body nelly move that body official music video nelly move that body klip nelly move that body akon t pain

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr12452883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása