Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Keri Hilson - Pretty Girl Rock

2010.11.12. 22:15 engyus

A másik mai újdonság az elmúlt egy év egyik feltörekvő énekesnőjéhez, Keri Hilsonhoz kötődik. Keri nevét főként a Knock You Down és az Oh Africa című dalok kapcsán ismerhette meg a közönség . Legújabb felvétele, a Pretty Girl Rock című dal talán képes lesz felvenni ezekkel a versenyt.

Az idén két Grammy-nevezést is begyűjtő Keri Hilson, második albumán dolgozik. No Boys Allowed címet kapó második stúdióalbuma, karácsony előtt, december 21-én kerülhet a boltokba. Az első kislemez a Breaking Point volt, amivel már meg is ismerkedhettetek. A második single pedig az október 12-én kiadott Pretty Girl Rock lett. Tegnap debütálhatott a zenei videó is, amit a mostanában nagyon felkapott kliprendező, Joseph Kahn alkotott. A videóban Keri megformálja az elmúlt évek zenéjének olyan női ikonjait, akiknek ereiben afrikai és amerikai vér is csörgedezett és csörgedezik. Ilyen például Josephine Baker, Dorothy Dandrige, Diana Ross, a The Supremes nevű formáció, Donna Summer, Janet Jackson. Hangulatos kis időutazásban lehet részünk, miközben meghallgatjuk a slágergyanús felvételt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music keri hilson napi music slágergyanús engyus keri hilson pretty girl rock keri hilson pretty girl rock official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr702445352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása