Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Alexandra Burke - The Silence

2010.10.30. 14:22 engyus

Az X Factor egyik legtehetségesebb győztese, Alexandra Burke ismét egy remek dallal rukkolt elő. A The Silence című dal már a hatodik kislemez a sorban, amit Alexandra a show megnyerése óta megjelentetett.

Az első kislemez a világhírűvé vált Hallelujah volt, de ez nem számít bele az Overcome címen megjelent debütáló albumba. Az újdonság az Overcome ötödik kislemezeként jelenik meg november 29-én. Hamarosan a brit X Factor egyik döntőjében is hallhatjuk a felvételt élőben.

A The Silence lehet Alexandra egyik legsikeresebb dala. Ugyanis végre egy olyan dalról van szó, ami tökéletesen illik az énekesnőhöz, és amelyben énektudását és maradéktalanul is meg tudja mutatni. Egy igazi lassú balladáról van szó, egy olyan dalról, amelyhez hasonló világslágereket hallhattunk már Whitney Houstontól, Mariah Careytől és Leona Lewistól is! Vajon a The Silence is képes lesz bekerülni az említett dalok közé? Ezt majd kiderül, viszont a három napja debütáló zenei videót, már most is megnézhetjük. Egyelőre a You Tube-os verzió nem érhető el nálunk… Remélhetőleg hamarosan cserélni tudom!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor alexandra burke napi music slágergyanús engyus alexandra burke új klipje alexandra burke the silence alexandra burke the silence official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr682409745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása