Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor # 6. - Egyre kevesebben

2010.09.30. 23:06 engyus

Csak sikerült legyűrnöm a heti tehetségkutató anyagot! Hát mit mondjak… Várakozásaim alatt teljesítenek a versenyzők. Egyelőre! Mind a magyar, mind a brit X -ről elmondható, hogy pályakezdő énekesjelöltjeink jobbak voltak a válogatókon. A Megasztár pedig ismét egy külön galaxisban kapott helyet!

Minden bizonnyal a brit X Factor ez évi szériájának legunalmasabb epizódjait láthattuk a hétvégén. De ezen ne is csodálkozzunk, minden évben így van ez. A dupla epizódos Bootcamp selejtezőn nincs is mit nagyon élvezni. Érzik ezt Simonék is, hiszen idén először külön táncórákat adtak a legjobb énekeseknek, ezzel persze újabb drámákat és feszültségeket keltve. Aztán újabb változtatás, hogy az énekesek már nem vegyesen álltak színpadra az első körben, hanem csoportokba osztva, előre meghatározott dalokkal. Nem történtek nagy meglepetések! A válogatókon megismert tehetségek egytől egyig továbbjutottak a legjobbak közé a másnapi, egyéni produkciókhoz. Itt aztán már voltak váratlan pillanatok, de hasonlóan a korábbiakhoz, a sztárjelöltek simán vették az akadályokat. Nicole Scherzinger tanácsára kibővítették a 25 éves kor feletti kategóriát 28 felettiekre, így a fiúk és lányok csoportja vált a legerősebb kategóriává. A legjobbak talán Aiden Grimshaw, Cher Lloyd, Gamu Nhengu és Matt Cardle voltak. A végén a drámai kiesések is majdnem megvoltak, de remek stílusérzékkel a zsűri megmentette a tehetséges srácokat és egy újdonsült fiúbandává rakta össze őket. Idén Simon Cowell kapta a csapatokat, Louis Walsh a 28 felettieket, Danii Minogue a fiúkat és Cheryl Cole a lányokat. Izgalmas versenynek nézünk elébe, persze még hátravannak a válogató utolsó pillanatai.

Az itthoni X Faktor is hasonló helyzetbe került. Elérkezett a Tábor ideje, ami nálunk is kicsit unalmasabbá és monotonná tette a műsort, amiből még egy rész hátra van ezért nem is érdemes sokat beszélni róla. Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy az eddigi legjobban összeállított, vágott és effektezett hazai epizódot láthattuk, remek zenei aláfestésekkel. Sok jó énekesben csalódnunk kellett, volt, akinek továbbjutásán meglepődtünk és voltak akik továbbra is elkápráztattak minket! De csak a legjobbak maradhatnak!

A Megasztár első élő adásával jelentkezett! Nem kellett volna! Ennyire unalmas, hosszú és vontatott műsort ritkán látni. Ennyire amatőr és röhejes zsűrit még inkább. Ennyire idegesítő és öngyilkos műsorszerkesztést pedig egyáltalán nem! Kinek az agyament ötlete volt a Párbajnak nevezett, „versenyzőmegfelező” műsorban egymás ellen ringbe küldeni a legjobb énekeseket? Kinek az agyament ötlete volt összerakni egy fejlett hangú felnőtt férfit egy még fejlődésben lévő kislánnyal? Egyes versenyzők előtt viszont meg kell emelnem a kalapom! És itt egy ország zúgolódik, hogy a párbaj során olyan énekesek estek ki, akik akár a végső sikerre is esélyesek lehettek volna. Olyanok maradtak benn, akiknek a döntő közelében sem lenne a helyük! A bugyután kinéző Friderikusz és Eszenyi Művésznő hozzá nem értése pedig egyszerűen elképesztő! Kár is ragozni tovább! Mindenesetre a TV2 remekül kitaktikázta, hogy a döntő egy estén legyen majd az X Faktoréval. Bár én a helyükben péntekre tenném át a műsort, mert bárhogy is kapálóznak, ebből nem lesz csúcsnézettség!

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr412335973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása