Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Taylor Swift - Mine

2010.09.02. 21:21 engyus

A múlt héten sokak örömére bemutatták Taylor Swift legújabb dalának videoklipjét. Immár a You Tube-on is elérhető a hivatalos, kiváló minőségű zenei videó, ami a Mine című dalhoz készült.

Az újdonsült Grammy-díjas énekesnő új dala augusztus 4-én jelent meg, Taylor harmadik albumának vezető kislemezeként. A Speak Now c. nagylemez pedig hamarosan, valamikor október tájékán kerül a boltokba. A videó augusztus 27-én debütált, de a hivatalosan is megtekinthető változatra eddig várnunk kellett.

A Roman White által rendezett klip engem először Kelly Clarkson, Because of You c. dalának klipjére emlékeztetett. Miután azonban végignéztem, teljesen elfeledtem előző gondolatomat. Egy remekül összeállított videóval állunk szemben, ami egy fiatal pár életét mutatja be közel négy percben, a megismerkedés pillanatától, a családi életig. Elcsépelt sztorinak tűnhet, de szerintem remek klip lett. És hogy milyen a dal? Olyan… igazán Taylor Swiftes!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taylor swift mine napi music slágergyanús engyus taylor swift mine speak now új taylor swift klip taylor swift mine official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr772267664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása