Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

One Republic - Secrets 2.0

2010.07.12. 23:26 engyus

Újabb zenei videó látott napvilágot, amely a One Republic, Secrets című felvételéhez köthető. A múlt héten bemutatott videó, a Disney legújabb mozifilmjéhez készült. Korábban már volt szerencsém bemutatni, a dal egyik klipjét. Mostanság nagyon felkapottnak tűnik a felvétel, ugyanis már a negyedik féle zenei videó készült el hozzá.

Az első klip a Zweiohrküken című német mozifilmhez, a második pedig a a Lost utolsó évadjának promojához készült. A harmadik változat lett a Secrets c. dal hivatalos zenei videója, ami május 17-én debütált.

Azonban teljesen váratlanul megjelent egy újabb verzió, ami ismét egy mozifilmmel hozható összefüggésbe. Ezúttal a Varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice) című, Nicolas Cage nevével fémjelzett filmben kapott helyet a dal. Ezért elkészült egy hosszabb filmelőzetesként is funkcionáló klip, amely a zenekaron kívül a film egyes részleteit is tartalmazza. A film premierje kedden volt, New Yorkban, ahol eredetileg a One Republic is fellépett volna, azonban Ryan Tedder váratlan betegsége miatt elmaradt a fellépés.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music one republic napi music slágergyanús engyus one republic secrets

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr592147766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása