Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Esmée Denters - Love Dealer ft. Justin Timberlake

2010.04.28. 23:42 engyus

Aki gyakran böngészi a YouTube videóit, már találkozhatott Esmée Denters nevével és dalaival. Az amatőr tehetségből, mára sztárrá váló fiatal énekesnő népszerűsége egyre csak növekszik. Legújabb dalában például Justin Timberlake-kel énekel duettet, amely szintén egy újabb állomás lehet a siker útján.

Esmée Denters története mesébe illő. A ma már 21 éves lány, a hollandiai Arnhemben született. Eleinte neves énekesek dalait adta elő, és töltötte fel a népszerű videós portálra. Főként kedvenc előadói, Natasha Bedingfield és Justin Timberlake dalait részesítette előnyben.
Az ismert slágereket olyannyira jól adta elő, hogy egy Jonathan Berhane nevű holland menedzser, akinek nagyon megtetszettek Esmée felvételei, bemutatta őt egy menedzser társának. Majd 2008-ban megtörtént az, ami csak keveseknek adatik meg az életben. Esmée álma valóra vált. Maga Justin Timberlake ajánlott neki lemezszerződést.
Innentől felgyorsultak az események.Tavaly áprilisban jelent meg Esmée első kislemeze Outta Here címen. Második kislemeze az Admit It pedig szeptemberben került a boltokba. A tavaly májusban debütáló első stúdióalbuma szintén az Outta Here címet viseli. Ezen az albumon található meg a Justin Timberlake közreműködésével megalkotott Love Dealer című felvétel is.
Timberlake nem csak a dalban és a klipben kapott aktív szerepet. A dalt ugyanis Esmée-vel együtt írták meg. Az új felvétel a klippel egy időben, azaz ma jelenhetett meg, az Outta Here harmadik kislemezeként.
Eddig is hihetetlen Esmée története, de miért ne válhatna még meseszerűbbé a jövőben! Vajon igazi siker és világhírnév vár rá?

Teljes cikk a music.hu oldalon!

Szólj hozzá!

Címkék: zene justin timberlake dealer esmée denters napi music slágergyanús engyus esmée denters love dealer ft. justin timberlake love dealer esmée denters justin timberlake

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr821960811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása