Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Owl City - Umbrella Beach

2010.04.26. 21:53 engyus

Ugye emlékeztek még? Nem olyan régen debütált az Owl City, Vanilia Twilight c. dal klipje. A múlt héten pedig megérkezett az újabb zenei videó. Ezúttal az Umbrella Beach című felvételhez. A napokban végre elérhetővé vált a hivatalos YouTube klip is, így már bárki megtekintheti a remek felvételt. Ha az előző zenei videóról elmondható volt, hogy nagyon jóra sikeredett, akkor az Umbrella Beach videója egyenesen zseniális. Az egyéni és jól megszokott Owl City-hangzás mellé, remekül párosul a kissé depressziós hatást keltő videó. A képi világ megint nagyon el lett találva. Remek felvételeket láthatunk a közel négy perces videóban. Érdemes végignézni! 

Egyébként friss hír még az Owl Cityvel kapcsolatban, hogy Adam Young következő élő koncertje ingyen és bérmentve, élőben megtekinthető lesz az Interneten. A londoni koncert május 9-én kerül megrendezésre, amit a UStream közvetít az OwlCityMusic.com weboldalon keresztül. Összesen 21 dal fog elhangzani, köztük a Fireflies, a Vanilia Twilight és a most bemutatott Umbrella Beach is. A koncert magyar idő szerint este este 22-órakor kezdődik majd.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus owl city adam young owl city umbrella beach umbrella beach vanlia twilight owl city új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr101954074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása