Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Hien - Játék az egész

2010.03.13. 17:08 engyus

Ugye mindenki emlékszik még a Megasztár legutóbbi szériájának, elbűvölő és tehetséges tini csillagára? Hien tavaly ősszel kiadott első lemeze után, most egy vadonatúj videoklippel lepte meg a rajongókat. A remekül sikerült videó, a Játék Az Egész című dalhoz készült.

A vietnami származású Nguyen Thanh Hien elkészítette második klipjét, melynek premierére csütörtökön került sor, a VIVA TV-n. A dal címe, megegyezik, Hien tavaly ősszel kiadott albumának címével. A klip megtekintése után, megállapíthatjuk, hogy egy igen ütős kis zenei videót sikerült összehoznia a készítőknek.

Hien 1994-ben született Budapesten. Már egészen fiatalkorában megmutatkozott a zene iránti érdeklődése. Hét éves korától kezdve a soproni Leckner Kristóf Általános Iskolában tanult, ahol aktív zenetanulásba kezdett. Hat éven keresztül zongorázott és hét éven át hegedült. Az éneklés mellett a táncot is nagyon fontosnak tartja a mai napig, így érthető hogy a zenélés mellett egy hip-hop táncegyesület tagja is volt. 2006-tól három éven át az ugyancsak soproni, Széchenyi István Gimnáziumban végezte tanulmányait. Ekkor azonban közbeszólt a sors!

Mondhatni a Megasztár című tehetségkutató verseny felforgatta Hien életét. 2008-ban jelentkezett a népszerű műsorba, ahol már a selejtezők folyamán tanúbizonyságot nyerhettünk kitűnő énekhangjáról. Ez eredményeiben is megmutatkozott, ugyanis végül bekerült a Megasztár döntőjébe, ahol hetente mérhette össze énektudását más versenyzőkkel. Végül az ötödik döntőben búcsúzott a versenytől, de a megszerzett 6. hely, remek teljesítmény volt, egy akkor még csupán 14 éves lánytól.

A műsor után Hien máris megkapta első lemezszerződését, ezért karriere érdekében, családjával együtt visszaköltözött a fővárosba. 2009 nyarán jelent meg első videoklipje, amely a Túl szép c. felvételhez készült. Novemberben pedig Játék az egész című debütáló albuma is közkinccsé vált. Ehhez a címadó dalhoz készült el a már említett vadonatúj zenei videó.

A kisfilmben, melyet nemrégiben forgattak, Hien egy bérgyilkosnőt alakít. Nem volt könnyű dolga sem a stábnak, sem pedig a fiatal énekesnek, ugyanis a forgatás zord, hideg időben és sűrű hóesésben zajlott. Valamint a klip kedvéért, Hien sem a téli időjáráshoz megfelelően öltözködött, ami még nehezebbé tette a munkálatokat.  Azonban a forgatás vidáman zajlott, ahol legtöbbször énekléssel szórakoztatta a stábot a Megasztár egykori versenyzője.

A cikket a Music.hu oldalon is elolvashatod!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music hien napi music slágergyanús engyus hien játék az egész játék az egész hien új klipje

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr951837056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása