Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

2010.03.12. 09:37 engyus

Hosszas huzavona után végre megérkezett Lady Gaga, régen várt Telephone című dalának klipje. A Beyoncé közreműködésével készített felvétel zenei videója már januárban elkészült, mégis csak a mai nap folyamán vált közkinccsé.

Lady Gaga ismét nem hazudtolta meg önmagát. A kihívó és botrányos öltözködéséről és viselkedéséről híres énekesnő, újra a figyelem középpontjába került. Ezt azzal sikerült elérnie, hogy már hetekkel ezelőtt beharangozta új klipje bemutatásának időpontját, amit többször is későbbi dátumra módosított.

Bárki bármit mond, szerintem ez Lady Gaga tudatosan felépített propagandája volt. Addig-addig halasztgatta a premiert, míg végül már szinte mindenki az új videót várta, mindenki rá figyelt. Az elmúlt napokban egy-két fotó is kiszivárgott egészen „véletlenül”. Míg végül hazai idő szerint, a hajnali órákban sor került a premierre.

A Telephone című dal eredetileg Britney Spears számára készült hónapokkal ezelőtt. Ám a Gaga és Rodney Jerkins által írt szerzeményt végül Britney visszautasította. Így Gaga úgy döntött elkészíti magának. Valamint felkérte napjaink szintén egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Beyoncét, hogy segédkezzen a felvétel elkészítésében.

A dal Gaga második, The Fame Monster címet viselő albumának, második kislemeze. Valószínűleg nem lesz olyan hatalmas siker, mint a korábban megjelent Bad Romance, de biztosan népszerű lesz a rajongók körében.

A klipet már január 28-án leforgatták Los Angelestől nem messze, Lancasterben. A videót Jonas Akerlund rendezte. A közel tíz perces videó egyszerre merész, megdöbbentő és zseniális. Lady Gaga hozza szokásos, utánozhatatlan formáját. De igazán Beyoncén lepődhetünk meg, aki valószínűleg Gaga hatására, szokatlan külsővel és öltözettel járul hozzá a klip sikeréhez. A női börtönök kemény világát, és egy gyilkosságot felölelő zenei videót, pár óra alatt közel 150 ezren tekintették meg. Gyarapítsuk hát Mi is ezt a számot!

A cikket elolvashatod a music.hu oldalon is.

 

1 komment

Címkék: zene music beyoncé lady gaga telephone napi music slágergyanús engyus lady gaga telephone lady gaga beyoncé telephone lady gaga új klipje

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr251833471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iw 2010.03.15. 23:13:01

az ember már úgy érzi magát egy Lady Gaga klip nézése közben, mintha lsd-t fogyasztott volna. fenomenálisan polgárpukkasztó.:)
süti beállítások módosítása