Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Miley Cyrus - When I Look At You

2010.03.04. 14:20 engyus

Napjaink egyik legnépszerűbb tinisztárja, Miley Cyrus, újra filmszerepre vállalkozott. Az új produkció, The Last Song címen kerül a mozikba, melynek betétdalát, természetesen Miley énekli. Talán maga Miley Cyrus sem gondolta volna pár évvel ezelőtt, hogy fiatal tinik ezreinek válik majd példaképévé világszerte. A Hannah Montana sorozattal ismertté váló színész- és énekesnő, most még több rajongóra tehet szert, ugyanis a sikersorozat után egy újabb film főszerepében láthatjuk.

A mindössze 17 éves lány zenei karriere is a Hannah Montana sorozattal kezdődött, melyben egy kettős életet élő tinisztárt alakított. A filmhez kapcsolódóan három lemezt is elkészített, amelyen már több saját szerzeménye is hallható volt. Ezen kívül, pedig már két önálló stúdióalbummal is büszkélkedhet. The Climb és Party In The USA c. dalai máig nagyon népszerűek.

A Hannah Montana széria és mozifilm után pedig ismételten filmet forgatott, napjaink legismertebb Disney-üdvöskéje. A The Last Song, magyarul, Utolsó Dal című filmben, főszerepet játszó Miley, a mozifilm betétdalát is elkészítette, ami a The Time Of Our Lives című, mini-albumának második kislemeze is egyben.

"A When I Look At You, tulajdonképpen egy olyan dal, amely a következő albumomon kellett volna megjelenjen. Meghallgattam és azt mondtam, Istenem más dal nem is passzolna jobban a filmhez. A dalban benne van a teljes film." - nyilatkozta Miley.

Az When I Look At You c. felvétel zenei videója február végén debütált világszerte. A videót a mozifilm producere, Adam Shankman rendezte. Viszonylag régen, már tavaly augusztusban elkészültek a felvételek, de a márciusban bemutatásra kerülő film miatt, vártak a klippremierrel. Reméljük nem ez lesz Miley utolsó dala!

 

2 komment

Címkék: zene music miley cyrus napi music slágergyanús engyus when i look at you miley cyrus when i look at you tha last song miley cyrus új klipje

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr771808657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

béla0317 2010.03.08. 10:45:57

Miley Cyrus játssza 8 éves Ruthie szerepét.
Edward Bloom, az alabamai ügynök mágikus kalandokkal színezte ki egyhangú életét, melynek most végére ért. Történeteiben gyermekkora óta valóság és kitaláció kavarog: boszorkánnyal, óriással, sziámi ikernővel parolázott. Fiát, Willt a fantáziavilágban való kétkedés egészen...

engyus 2010.03.08. 14:55:32

@béla0317: ez a Nagy Hal c. film ismertetője, de miért is fontos ez?
süti beállítások módosítása