Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Sugababes - Wear My Kiss

2010.03.01. 11:35 engyus

Megjelent a Sugababes együttes készülő albumának, legújabb kislemeze. A Wear My Kiss, a második olyan kislemez, amelyet az utolsó alapító tagként a zenekarban maradt, Keisha Buchanan nélkül készített a brit lánybanda.

Az évek során érdekes formációvá vált a Sugababes. Ugyanis kevés banda mondhatja el magáról, hogy szép lassan az összes tagja kicserélődött. Mutya Buena, Keisha Buchanan és Siobhan Donaghy alapította az együttest 1998-ban.

Ezután ketten is távoztak és Keisha mellé, Heidi Range és Amelle Berrabah érkezett. 2009-ben pedig már Keisha is továbbállt, helyére pedig Jade Ewen került. Így mára már a három eredeti tag közül senki sincs a bandában.

Legújabb albumuk a közeljövőben fog megjelenni. Azonban már három kislemez is napvilágot látott az új formáció megalakulása óta. Az elsőt még Keishával, a másodikat pedig már azzal Jade Ewennel készítették, aki Angliát képviselte a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon. A hetedik stúdióalbum stílusosan, a Sweet 7 címet viseli.

Az album egyik legjobb dala, a harmadik kislemezként megjelent Wear My Kiss című szám, amely a múlt hét folyamán került a boltokba és a rádiók lejátszási listáira. A brit toplistán rögtön egy hetedik hellyel debütált. Ennek klipjét tekinthetitek meg most! Talán nem csak nekem lehet ismerős az egyik dallam a klip elején. Kísértetiesen hasonlít az egykori Steam együttes, 1969-es,  Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye c. számára, amit már számtalan formában feldolgoztak az évek során.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music sugababes napi music slágergyanús engyus wear my kiss sweet 7 sugababes wear my kiss

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr21799344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása