Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

2010 Reménységei # 6.

2010.01.18. 23:14 engyus

Elérkeztünk hát rovatunk utolsó szereplőjéhez! Zárásként még ha kicsit elfogultan is de a személyes kedvencemet, Lucie Jones-t szeretném bemutatni. A 18 éves Cardiff-i lány elindult az idén már nálunk is induló X Factor nevű népszerű tehetségkutatóban. Már a válogatón kiemelkedett az énekesek közül és nagy esélyesnek számított. Teljes egyetértéssel be is jutott a tizenkettes döntőbe ahol 5 adás után búcsúznia kellett, máig érthetetlen okokból. Ugyanis egy olyan versenyzőpáros ellen veszítette el a párbajt, akiknek semmi közük nincs a zenéhez, mégis majdnem a végső döntőig meneteltek. A népszerűtlen adás után egy ország döbbent meg és lázadt fel Simon Cowell producer és zsűritag ellen, aki kiejtette Lucie-t. De nem csak az Egyesült Királyság döbbent meg, hanem a show internetes követői a világ minden tájáról.

Teljes elfogultg nélkül is azt kell mondanom, hihetetlen szép és tiszta hangja van. Viszont, ami talán vesztére vált, hogy rosszul adja el magát, azaz nem csinál olyan nagy showt. Ő csak kiáll és természetesen, önmagát adva, zseniálisan elénekelte a dalokat. Néha azért be-becsúszott egy-két oda nem illő hang de ezt lehet orvosolni. Az ominózus eset után hihetetlen nagy rajongótábora lett, rengeteg felkérést kapott. Ma már kimagaslóan jobban énekel egy-egy fellépésen, mint néhány hónappal ezelőtt a versenyen. Ezért tartom őt is az év egyik lehetséges meglepetésének. Kifogástalan külső, kitűnő hang, fiatal kor… és már csak egy jó menedzser kell egy jó szerződéssel, hogy a zenei világba lépjen egy új potenciális tinisztár!

Az első videón a válogatón előadott Whitney Houston klasszikust hallhatjátok tőle, a másodikon pedig egy szintén alap zenének számító Guns N Roses szám következik, amivel pontot is teszek a 2010 Reménységei rovat végére!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene whitney houston music guns n roses i will always love you simon cowell x factor napi music slágergyanús engyus 2010 reménységei lucie jones sweet child o mine

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr791683542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása