Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

2010 Reménységei # 4.

2010.01.11. 23:27 engyus

Újabb fiatal tehetségről számolok be az elkövetkező sorokban! Természetesen a következő hölgy is angol földről való, ugyanis az európai zenevilág egyik legtermékenyebb, és legjobb zenei piaca a szigetországban van. Jómagam is többnyire ezt a területet követem figyelemmel. Rachel Furner egy 17 éves northamptoni lány, aki fiatalkora ellenére nyáron máris kiadja első lemezét. 6 éves kora óta zongorázik és 11 éves kora óta ír saját dalokat. Készülő lemezéhez is kivétel nélkül saját maga írja a dalokat.

A hírek szerint most januártól Justin Bieber-rel turnézik majd, akiről terveim szerint, majd a későbbiekben számolok be. Rachel jó úton jár ahhoz, hogy befusson, ugyanis ugyanazon kiadóval kötött szerződést mint nem olyan rég Pixie Lott is. Egyébként tudtommal szeptemberben éppen Pixie "előzenekaraként" lépett fel. Sosem titkoltam, hogy azokat az előadókat kedvelem, akik mernek és tudnak is élőben énekelni, és nem félnek kiereszteni a hangjukat. Első benyomásra ez a kis hölgy is ilyen, de azért van még hová fejlődnie, de erre van még elég ideje is.

 /Saját dal ide vagy oda, de talán nem csak nekem ismerős 0:50 -től az a rövid kis dallam. Engem kísértetiesen emlékeztet az Abba SOS számában felcsendülő néhány sorra.../

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music pixie lott justin bieber napi music slágergyanús engyus rachel furner

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr441665217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása