Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Nicki Minaj - Starships & Right By My Side

2012.05.20. 23:01 engyus

The-Rise-Of-Nicki-Minaj.jpegNicki Minaj ellenállhatatlanul tört be a zeneiparba, és ezzel együtt a rémálmainkba is. Az ingerküszöböt erősen támadó extravagáns stílusa miatt, ugyanis nem tudunk elmenni szó nélkül a trinidadi énekesnő állandóan változó külseje mellett. Néha komolyan ijesztőnek találom, főleg ha még előveszi azokat meghökkentő grimaszait is... Eddigi klipjeiben mindig máshogy nézett ki, de sosem mutatkozott még szimplán, egyszerű nőként. Legutóbb például az általam még be nem mutatott Starships c. dal videójában borzolta a kedélyeket. Az április 12-én piacra dobott Pink Friday: Roman Reloaded c. nagylemez második kislemezdala volt a szóban forgó dal. Nicki második stúdióalbumának eddig legismertebb dala februárban jelent meg, míg a klip csak a múlt hónapban. Nos a zenei videóról nem véletlen nem írtam eddig. A dal jó, itthon is szól a rádiókban, egész hallgatható pop muzsika lett, de a klip az valami rettenet. A gagyin animált űrhajó és a divatos és kigyúrt bennszülöttek jelenléte még csak kicsit bőszített fel. Ám Nicki Minaj szégyentelen homokozása láttán máris a tálcára dobtam a böngészőmet. Köszöntem szépen, nekem elég volt ebből szemérmetlenül rikító hempergésből. Ezt követően a minap új klippel ált elő a rapperként és énekesnőként is tevékenykedő Minaj kisasszony.

Right By My Side címen vált közkinccsé március 27-én a már említett stúdióalbum harmadik kislemeze. A dalban az igazán megsüvegelendő lovagi erényekkel megáldott Chris Brown közreműködik, aki szép lassan újra a rajongók és imádott barbadosi énekesének közelébe lopakodta magát. De ez már egy másik történet. A dallal megint nincsen semmi gond. Egészséges és átlagos r&b felvétel, ami a tucatzenék kupacát magasítja tovább. A klip is visszafogottabb lett, mint vártam. Nincs benne homokozás, sem túlméretezett fürdőruha bemutató, sem láthatósági mellény színezetű haj. Mégis számomra kicsit még mindig fura az énekesnő színvilága. Nekem egy kétgombócos karamell és vanília fagyi jut eszembe róla, egy kis puncs maradékkal megspékelve. Tudjátok, amikor marad az előző vevő fagyijából is a rosszul lemosott kanálon.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus nicki minaj music videos új klipek nicki minaj ft chris brown right by my side nicki minaj ft chris brown right by my side official music video nicki minaj starships nicki minaj starships klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr274528218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása