Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pitbull - Back In Time

2012.04.22. 21:42 engyus

Back_in_Time_single.jpgPitbull legújabb dalát már biztosan sokan ismeritek, ugyanis már a megjelenést követően bombasláger lett belőle és egy ideje a hazai rádiókban is gyakran találkozhatunk a közkedvelt rapper legfrissebb dalával. A Back In Time címet viselő felvétel, a nagysikerű Men In Black c. mozifilm harmadik részének betétdala is egyben, úgyhogy talán pont ezért lett ennyire felkapott.

A május 24-én bemutatásra kerülő "Men In Black™ - Sötét zsaruk 3" főcímdalát Pitbull, Marc Kinchen, Adrian Trejo és Urales Vargas írták, kimondottan a filmhez. A dalban megtalálható egy dalminta az 50-es évekbeli Love Is Strange című, Sylvia Robinson, Ellas McDaniel és Mickey Baker által írt slágerből is, ami remekül passzol a modern dallamokhoz. Ezzel szemben sokak szerint a dal egyáltalán nem passzol a Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével készült filmsiker harmadik epizódjához. A sláger március 26-án jelent meg kislemezként, a közelmúltban pedig zenei videó is készült hozzá, amit április 20-án mutattak be. Természetesen Pitbullon kívül a filmből származó részletekkel is találkozhatunk a dal klipjében.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek pitbull back in time pitbull back in time official music video pitbull back in time klippremier pitbull back in time man in black pitbull back in time sötét zsaruk 3 főcímdal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr534466878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása