Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Florence + The Machine - Lover To Lover

2012.01.26. 18:56 engyus

florence-and-the-machine-ceremonials-cd-booklet-photos-1__opt.jpgFlorence Welch egy igazán érdekes személyiség. Ráadásul egy nem mindennapi énekesnő, akinek titokzatos személyisége megjelenik dalaiban is. Talán éppen ettől olyan különleges a Florence and The Machine zenéje. A rock, a soul, az indie, és a popzene keverékéből felépülő zseniális dalok egyfajta érzelmi sokként hatnak az emberre. Főként az együttes második albumának felvételei azok, melyek képesek mélyreható emlékeket hagyni a zenehallgatóban.

A Ceremonials címet viselő nagylemez október 28-án jelenhetett meg. Mivel a banda első albuma igen sikeres pályát futott be, kíváncsian vártuk, mit is hoz majd az új nagylemez. Nos azt hiszem nem csak én gondolom azt, hogy sikerült egy még inkább tetszetős korongot elkészíteni, ami a Lungs sikereit is felülmúlhatja. Akik ismerik az együttes korábbi felvételeit, azok változást tapasztalhatnak az új album hallgatása közben. Változott az amúgy is nehezen meghatározható stílus. Nőtt a gospel, a soul és az r&b szerepe, elég ha az eddig megjelent kislemezdalokra gondolunk. Valamint Florence egyéniségének szerepe is jelentősen nőtt. Sokkal inkább érezhető a dalokban karizmatikus személye, erőteljes jelenléte, ami teljessé teszi a banda legújabb dalait.

Ma reggel került bemutatásra egy videoklip, amely a Lover To Lover című felvételhez készült. A klip egy élő produkció előadása közben készülhetett el, így az eddig hitetlenkedők egyaránt meggyőződhetnek a remek előadásmódról és a kiváló énekhangról is. Hidegrázás, libabőr, érzelmi telítettség mind-mind jelentkezhet a dal meghallgatásának mellékhatásaként. De ezek a panaszok főként akkor érvényesülnek, ha az egész albumot végighallgatjuk. Szóval Tisztelt Hölgyeim és Uraim, ilyen az igényes popzene. Mert hiszen ez popzene, a javából, de még milyen!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók florence and the machine napi music slágergyanús music videos új klipek florence the machine lover to lover florence the machine lover to lover video florence and the machine ceremonials

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr623860273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása