Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pitbull ft.Chris Brown - International Love

2011.12.13. 19:30 engyus

Pitbull június 17-én megjelent hatodik stúdióalbuma Planet Pit címen látott napvilágot. Az újdonság nagy sikert aratott, hiszen olyan dalokat tartalmaz az előadó nagylemeze, mint a Hey Baby, Give Me Everything, vagy a Rain Over Me. Azt hiszem ezeket a bombaslágereket senkinek sem kell bemutatnom. Nagyon úgy néz ki, hogy az album legújabb kislemezdala is népszerű felvétellé válik majd.

A Planet Pit soron következő kislemeze az International Love címet kapta. A dalban Chris Brown is közreműködik, akit akármennyire is sokan nem kedvelünk, mégis tud valamit, ami egy jó dalhoz kell. Igazából ez volt az album legelső dala, amit megismerhetett a nagyérdemű, hiszen már májusban megjelent mint a korong promóciós kislemeze. Végül a népszerű előadó úgy döntött hivatalosan is megjelenteti a dalt, melyhez a közelmúltban egy remek zenei videó is készült.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos pitbull chris brown international love pitbull chris brown international love official music video pitbull chris brown international love klippremier pitbull chris brown international love

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr323461149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása