Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ray Foxx ft. Lovelle - La Musica (The Trumpeter)

2011.09.20. 15:21 engyus

Lassan megérkezik az ősz. De még mindig kellemes nyár végét idéző időjárásban lesz részünk, ezért remélem nem bánjátok, ha egy nyár végi slágerrel teszem színesebbé a blog hasábjait. Ma bukkantam erre a remek, nyári hangulatot idéző felvételre. A dal a La Musica (The Trumpeter) címet viseli. Szerzője egy londoni DJ, aki Ray Foxx néven ismert a szigetországban. Hogy a felvétel még hangulatosabb legyen egy fiatal énekesnő, Lovelle hangjával sikerült egy kicsit megfűszerezni. Így kaptunk egy igazán hangulatos, vérpezsdítően slágergyanús dalt.

Ray Foxx zenéjén máig visszatükröződnek a korábbi zenei behatások eredményei. Érdekes, hogy az első hangszer ami a kezébe került egy hegedű volt, és ezen hangszer érzelmekkel teli dallamai sokszor visszaköszönnek zenéiben. Később azért őt is magával ragadta a modernkori technika a számítógépek világa, és elkezdett foglalatoskodni az elektronikus zenével. Saját stúdiót alakított ki otthonában és elkezdett dolgozni első felvételein. Aztán persze elindult a szekér, jöttek az első sikerek és a stúdió is szűkössé vált. A már említett La Musica című dala, szeptember 25-én jelenik meg. Érdemes meghallgatni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus ray foxx ft lovelle la musica the trumpeter ray foxx ft lovelle la musica the trumpeter official music video ray foxx ft lovelle la musica the trumpeter klip ray foxx ft lovelle la musica the trumpeter új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr973241052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása