Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Paramore - Monster

2011.07.19. 22:41 engyus

Tavaly decemberben futótűzként terjed el a hír a Paramore-rajongók körében, miszerint szeretett bandájuk feloszlik. Az együttes  énekesnője Hayley Williams azonban hamarosan bejelentette, hogy szó sincs feloszlásról, csupán a banda két alapító tagja, Zac és Josh Farro lépett ki. Hayley, Jeremy Davis és Taylor York pedig sokak nagy örömére tovább zenélnek. Természetesen ahhoz, hogy újra a régi legyen a Paramore még idő kell, de nagy lépést tettek a megújulás felé legfrissebb dalukkal.

Az együttes június 9-én jelentette be, hogy elkezdtek dolgozni legújabb stúdióalbumukon, ami ha minden jól megy, 2012 első felében kerül a lemezboltokba. Egy kis ízelítőről azért már most gondoskodott az amerikai punk-rock banda, hiszen június 3-án megjelent, Monster című felvételük, amely az első dal a Paramore új korszakából.

Az új felvétel egyébként a Transformers: Dark Of The Moon című film hivatalos zenei albumának második kislemezeként jelenhetett meg. Az első a már közismert Linkin Park felvétel, az Iridescent volt. A Monster zenei videója tegnap debütálhatott az MTV műsorán és weboldalán. Ma pedig végre a You Tube-on is elérhetővé vált.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music monster paramore napi music slágergyanús engyus paramore monster paramore monster official music video paramore monster klippremier paramore monster videoklip paramore monster klip paramore monster brand new single paramore monster új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr133081691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása