Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Shakira ft. Pitbull - Rabiosa

2011.06.07. 21:35 engyus

Rég láttam olyan videoklipet, amit elsőre végig néztem az elejétől a végéig. Shakira legújabb videóját azonban az első pillanattól az utolsóig a monitorra tapadva néztem végig. Ebben persze nagy szerepe van annak is, hogy férfi vagyok, ugyanis Shakira legújabb dalának zenei videó igen csak szexi lett.

A kolumbiai énekesnő tavaly októberben adta ki hetedik stúdióalbumát, Sale El Sol címen. Az első kislemez a Loca című felvétel volt, ami hamar bombaslágerré változott. Ezt követően az album címadó dala, a könnyedebb hangvételű Sale El Sol következett. Április 8-án pedig megérkezett a harmadik single is, Rabiosa címen.

Az újdonságból két verzió is készült. Az egyikben El Cata, a másikban Pitbull közreműködik az énekesnő oldalán. A pörgős dal zenei videója ma debütálhatott, melyben Shakira rövid barna hajjal is látható. Egészen jól áll neki! De a Barcelonában forgatott klip nem csak ettől marad emlékezetes. Shakira teljes szőke mivoltában is látható, mégpedig egy igazán forró tánc közben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus shakira ft pitbull rabiosa shakira ft pitbull rabiosa official music video shakira ft pitbull rabiosa klippremier shakira ft pitbull rabiosa video shakira ft pitbull rabiosa klip shakira rabiosa

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr32965906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása