Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Taylor Swift - The Story Of Us

2011.05.30. 22:14 engyus

Taylor Swift egy hosszabb szünet után az elmúlt időszakban két klipet is bemutatott. Legutóbb a Mean című dal zenei videóját készítette el, a napokban pedig a The Story Of Us című felvétel videoklipje is napvilágot látott. Kicsit megkésve, de azért én is bemutatom Nektek!

Taylor Swift Speak Now címet viselő stúdióalbuma tavaly októberben jelent meg. Eddig négy kislemez vált közkinccsé az albumhoz kapcsolódóan. Márciusban, harmadik kislemezként, a már említett Mean jelent meg. Április 19-én pedig megérkezett a negyedik single is, amely a hangzatos, The Story Of Us címet kapta.

A közkedvelt country énekesnő legfrissebb zenei videója a múlt héten debütálhatott. A The Story Of Us c. dal zenei videója a Nashville-ban található Vanderbilt Egyetemen készült. Főként az iskolai könyvtárban készültek el a videó képsorai, melyben a gyönyörű Taylor Swift igazi egyetemistaként tündököl.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taylor swift napi music slágergyanús engyus taylor swift the story of us taylor swift the story of us official music video taylor swift the story of us videoklip taylor swift the story of us klippremier the story of us dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr522944641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása