Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

LMFAO - Party Rock Anthem

2011.03.12. 23:04 engyus

Az LMFAO nevű formáció bizonyára már sokatok számára ismerős. A kéttagú amerikai együttes főként a tavalyi évben nagy slágerré vált, I'm in Miami Bitch című daluk után tett szert nagyobb hírnévre. Valamint David Guetta remek slágerében, a Gettin’ Over You c. felvétel felújított verziójában is közreműködtek.

Redfoo és SkyBlu két, igazán különleges figura. Már kinézetük miatt is lehetne róluk beszélni, de most inkább zenei pályafutásuk kapcsán ejtsünk róluk pár szót. A két zenész 2006-ban alapította meg az LMFAO névre hallgató formációt Los Angelesben. Aki nem tudja, és szeretné tudni mit is jelent ez a mozaikszó, az most jól figyeljen. LMFAO = Laughing My Fucking Ass Off. Természetesen nem fogom lefordítani magyarra.

2009-ben jelent meg első albumuk Party Rock címen, melynek első kislemeze és legnagyobb slágere a már említett I'm in Miami Bitch volt. Most pedig napvilágot látott a hasonlóan slágergyanús Party Rock Anthem című dal is, ami a banda legújabb albumán lesz majd megtalálható. A napokban a felvétel videoklipje is elkészült, ami természetesen ezután hamar fel is került az internetre. Aki szereti az electro hop és dance stílust, most sem fog csalódni a két őrült manusban, akikhez ezúttal a brit Lauren Bennett csatlakozott. A klip igazán jól sikerült! Remekül passzol a dal hangulatához és lüktetéséhez. Ráadásul a videó biztosan mosolyt csal mindenki arcára!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus lmfao lmfao party rock anthem lmfao party rock anthem official music video lmfao party rock anthem klippremier lmfao party rock anthem videoklip lmfao party rock anthem dal party rock anthem

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr672734670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása