Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jennifer Hudson - Where You At

2011.02.25. 15:14 engyus

Jennifer Hudson neve az American Idol nevű zenei tehetségkutató 2004-es évada óta vált ismertté. Igaz hogy csak a verseny hetedik helyén végzett, mégis az évad legkedveltebb és legismertebb sztárja vált belőle. A színész- és énekesnő neve igazából 2006-ban vált világszerte ismertté, amikor is Oscar-díjat kapott a Dreamgirls c. musicalben nyújtott alakításáért. A filmben szerepelt még többek között Beyoncé, Jamie Foxx és Eddie Murphy is.

Bátran mondhatjuk, hogy Jennifer Hudson igazán tehetséges, hiszen a filmes világ legnagyobb elismerése után a zenei szakma legjelentősebb díját is elnyerte. 2008-as Jennifer Hudson címet viselő debütáló albumáért Grammy-díjat kapott. Ezen kívül még további három kategóriában volt érdekelt. Talán azóta is egyik leghíresebb az akkoriban igen közkedvelt Spotlight c. dala.

Március 22-én megérkezik Jennifer Hudson második stúdióalbuma, amely az I Remember Me címet viseli. Az album kapcsán az énekesnő olyan elismert szakmabeliekkel dolgozott együtt, mint Alicia Keys, Ne-Yo, R. Kelly vagy Ryan Tedder. Az album január 24-én bemutatott első kislemezdalát, a Where You At c. felvételt például R. Kelly írta. A remek R&B dal február 8-tól már digitális formában is letölthető az internetről A Where You At című dal zenei videója pedig a tegnapi nap folyamán debütált a világhálón és a zenecsatornákon.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jennifer hudson napi music slágergyanús engyus jennifer hudson where you at jennifer hudson where you at official music video where you at jennifer hudson where you at new single new song 2011 jennifer hudson where you at új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr372690063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása