Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Tinie Tempah ft. Ellie Goulding - Wonderman

2011.01.25. 19:15 engyus

Tinie Tempah eddig csupán érintőlegesen kapott szerepet a blog hasábjain. Talán mert annyira nem fogott meg minket zenéje. Debütáló albuma tavaly októberben került piacra. A megjelent kislemezdalok közül viszont sok nem jutott tovább Angliánál.

Talán a Written In The Stars vált a legismertebbé és legkedvelhetőbbé. Mindenesetre legújabb dalát nem is annyira Tinie Tempah miatt, hanem inkább Ellie Goulding miatt szeretném bemutatni. Tudom, hogy sokan szeretitek a fiatal brit énekesnőt!

A Wonderman című felvétel Tinie Tempah Disc-Overy c. lemezének, ötödik kislemezeként jelenik majd meg március 7-én. A rap betéteken kívül szerencsére vokál részt is hallhatunk, amit Ellie Goulding énekel. A napokban jelent meg a dal zenei videója, melyben a rapper egy 80-as évekbeli titkos ügynököt alakít. Annyira nem is rossz, ugye?

1 komment

Címkék: zene music ellie goulding napi music slágergyanús engyus tinie tempah tinie tempah ft ellie goulding wonderman tinie tempah ft ellie goulding wonderman official music video wonderman

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr72613166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HofEE 2011.03.03. 00:26:24

Tinie Tempah az egyik legnagyszerűbb új előadó szerintem! Nagyon jó zenéket csinál, próbál újdonságokat becsempészni a számaiba és emellett nagyon értelmes, érdemes interjúkat olvasni róla, vele.
Az meg, hogy a kislemezdalok közül nem sok jutott messzebb Angliától... háát a Pass Out szerintem eléggé ismert világszerte hiszen ezzel robbant be. Amúgy Ellie Goulding is nagyszerű őt is szeretem főleg a Starry Eyed-ot!
süti beállítások módosítása