Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Burlesque - Christina Aguilera & Cher

2010.11.15. 18:48 engyus

November 15-én, azaz ma debütál az amerikai mozikban a Cher és Christina Aguilera nevével fémjelzett, Burlesque című zenés film. Augusztusban már részletesen írtam a közeljövő egyik legjobban várt mozifilmjéről, mégpedig Christina Aguilera kapcsán.

Akkor a Something's Got A Hold On Me című betétdalról és zenei videójáról számoltam be. Ez filmbéli zenés jelenet azóta már bejárta a világot és most kiváló minőségben került fel a You Tube videómegosztójára. Ráadásul a remek dalon kívül további két filmbeli dal és jelenet vált megtekinthetővé a napokban.

Az egyikben Cher, a másikban pedig ismét Christina Aguilera játszik főszerepet. Igaz, hogy filmről van szó, mégis számos új dallal leszünk gazdagabbak. Ráadásul két élő zenei ikonról van szó. Ezért tartottam fontosnak beszámolni ezekről. Remélhetőleg a dalokon kívül a film is sikeres lesz, ha már ennyi munkát fektetnek bele.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music christina aguilera napi music slágergyanús engyus christina aguilera burlesque christina aguilera burlesque cher

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr242450724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása