Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

P!nk ft. Nate Ruess - Just Give Me A Reason

2013.02.06. 23:35 engyus

JGMAR_cover.jpgP!nk és legújabb albuma egészen idáig fekete folt volt a Napi Music történetében. Ám az énekesnő nagysikerű lemezének legújabb dala mellett nehezen lehet elmenni. Ráadásul P!nk ezúttal duettet énekel a múlt évben ismertté váló Fun. együttes énekesével, Nate Ruess-el. A remekbeszabott felvétel talán az album legjobb dalaként kerül majd a P!nk rajongók repertoárjába. Persze a többi dal sem elhanyagolható, de abszolút kijelenthetjük, jó ötlet volt ez a duett. Ja hogy a dal címét még nem említettem volna. Just Give Me a Reason. Ezúttal erről lesz szó!

Az extravagáns amerikai énekesnő 2012. szeptember 4-én adta ki hatodik stúdióalbumát The Truth About Love címen. Összességében a korongról elmondható hogy kitűnően beleillik P!nk eddigi diszkográfiájába. Követi az eddigi megszokott stíluselemeket, szokásokat az előadó által képviselt irányvonalat de ezzel együtt a modern zenei trendeket is megpróbálja követni. Mindenféle dalt találhatunk a lemezen, ami kedvünkre való lehet. Az első single a Blow Me (One Last Kiss) c. dal volt, ami július 3-án jelent meg és népszerűségével megalapozta a nagylemez sikerét. Ezt követte októberben a Try c. kislemez, ami elődjéhez hasonlóan a rádiók és a zenetévéken kívül a zenehallgatók kedvence is lett.

Március 17-én a harmadik felvétel is közkinccsé válhat a szóban forgó, The Truth About Love c. lemezről. Ez pedig nem más lesz, mint a Just Give Me a Reason. Az a duett melyet P!nk a Fun. zenekar énekesével készített. Nate Ruess személye már bizonyára jól ismert mindenki számára, hiszen a We Are Young és a Some Nights című dalok kapcsán világszerte belopta magát a rajongók szívébe. Amikor elolvastam, hogy P!nk kivel énekli el legújabb dalát kíváncsian vártam a végeredmény. Azt hiszem nem kellett csalódnunk, hiszen a két előadó hangja és stílusa remekül passzol egymáshoz, és ez egy szerethető, illetve sikeres dalt eredményezett. A Just Give Me A Reason egy lassú tempójú, zongorakísérettel ellátott, lírikus dal lett, ami mellé már a megjelenést megelőzően elkészült a hivatalos zene videó. A klip ma látott napvilágot és természetesen Ti is megtekinthetitek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene pink music p!nk klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek pink nate ruess just give me a reason pink nate ruess pink just give me a reason pink nate ruess just give me a reason:klippremier pink nate ruess just give me a reason official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr935066625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása