Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Robbie Williams - Different

2012.12.05. 23:45 engyus

Robbie_Williams,_Different.jpgA britek egyik kedvenc előadója ismételten új dallal és zenei videóval jelentkezett. Bár Robbie Williams bizonyára nem csak a szigetország lakói számára közkedvelt egyéniség. A november elején megjelent kilencedik nagylemeze egyfajta visszatérő album, hiszen a Take That újraalakulása miatt rövid ideig szüneteltette egyéni karrierét. Ezzel együtt a Take the Crown címet viselő nagylemez eddig "nem teszi fel a koronát" az énekes pályafutására. Hamarosan megjelenhet az album második kislemezdala, a Different c. felvétel, melynek a múlt héten klipje is érkezett.

Ahogyan azt már én is megjegyeztem és többen is elmondták, Robbie Williams nem a legjobb énekes a Földön, de kétségtelenül az egyik legnagyobb showman. Szórakoztató előadásait rengetegen kedvelik, ráadásul az elmúlt évek során egy-két olyan dalt is kaptunk tőle, ami örökre beírta magát a zenetörténelembe. Erről a mesteri szórakoztatásról már több ízben megbizonyosodhattunk, akár a különböző élő fellépéseiről, akár a klipjeiről van szó. Az elmúlt években megjelent albumokon is számos élvezhető dalt találhattunk, de az a Take That-es korszakra is igaz. A november 2-án megjelent Take the Crown című album viszont az eddigiek alapján nem olyan jó, mint vártuk. Az októberben kiadott első single-ként népszerűvé váló Candy bár fülbemászó és hamar elterjedt világszerte, valahogy mégsem lett valami nagy durranás. Ugyanolyan középszerű, mint a december 17-én megjelenő Different c. dal.

Lehet csupán csak nekem nem tetszenek a Robbie újdonságai, de az biztos hogy ezek a dalok meg sem közelítik az elmúl tíz év Williams slágereinek szintjét. Ezzel együtt a pofon egyszerűen megkomponált Candy-t sokan fütyörészik a munkahelyen, az énekes londoni fellépésének koncertjegyei pedig szinte egy órán belül mind elkeltek. Valamit tehát mégis tud a Take That egykori oszlopos tagja, még ha új dalai nem is döngetik a világslágerek csoportjának kapuját. A Different c. soft rock dal klipjében egy régi gengszterfilmből láthatunk részleteket. Természetesen nem igazi filmről van szó, és az 1948-as The Criminal c. film kockái csak a klip kedvéért készültek el. A videóban láthatjuk még az énekest karmesteri szerepben is, ahol ezt a szerepet kissé túljátszva irányítja a csinos női zenészek csapatát.

komment

Címkék: zene robbie williams music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek robbie williams different robbie williams different klippremier robbie williams different official music video robbie williams different új dal klip robbie williams different premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr964920557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása