Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Cher Lloyd ft. Becky G - Oath

2012.10.05. 16:07 engyus

CherLloydOath.jpgAzért sokan voltunk úgy Cher Lloyd karriere kezdetén, akik kételkedtek az ifjú brit énekesnő hosszan tartó sikereiben. Az X Factorban csak a negyedik helyen végző Cher, a One Direction után talán a legnagyobb népszerűséggel rendelkezik az akkori évad versenyzői közül. A fiúbandán kívül csak Cher tudott nemzetközileg is elismert popelőadóvá válni. A szimpatikus Matt Cardle és Rebecca Ferguson ugyan előttük végeztek, de ők nem a popzene azon irányvonalát képviselik, ami manapság a legnagyobb sikerek kapujába repítené őket. Cher Lloyd a kezdeti bukdácsolások után a briteknél és az amerikaiaknál is letette névjegyét a zeneiparban, és meghatározó előadóvá vált. Debütáló nagylemezét, a Sticks + Stones c. albumot Angliában és az USA-ban is kiadták. A tengerentúlon október 2-án jelenhetett meg a nagy sikerű album bővített változata, melyen új dalokkal is találkozhatunk.

Ezek közül a felvételek közül került ki Cher Lloyd legújabb kislemezdala. Az Oath c. felvétel az albummegjelenéssel egy időben, azaz október 2-án került piacra. Cher második Amerikában kiadott dala ez, azonban ha a teljes Sticks + Stones kronológiát nézzük, akkor már az album negyedik kislemezéről van szó. Szemmel látható hogy a 2010-es X Factor egyik legnagyobb felfedezettje leginkább az USA felé orientálódik. Szinte minden energiájával az ottani lemez- és dalmegjelenésekre épít. Nem véletlen hogy az Oath c. újdonság is egy New York-i rádióállomáson volt először hallható október első napján. Klipjeinek nagy része is Amerikában készült, többek között az Oath ma bemutatott videója is.

A dalban és a videóban is feltűnik egy másik fiatal előadó, bizonyos Becky G, aki már will.i.am oldalán is közreműködött. Az eredetileg Rebecca Gomezként anyakönyvezett lány a dalszerzésből is kivette a részét, a dalból pedig rap tudományát is megismerhetjük. Érdekes r&b és hip hop egyvelegű dal lett ez, ami bár nem lesz akkora sláger, mint Cher Lloyd Want U Back c. dala, de a Swagger Jagger c. vitatott slágertől biztosan népszerűbbé válik. Engem néha kicsit Avril Lavigne korábbi dalaira emlékeztet a hangzás. Nem tudom... Lehet hogy csak Cher egyre bővülő tetoválásai zavartak össze!

komment

Címkék: zene music oath klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos cher lloyd új klipek cher lloyd ft becky g oath cher lloyd ft becky g oath official music video cher lloyd ft becky g oath klippremier cher lloyd ft becky g oath új dal cher lloyd ft becky g oath videoklip cher lloyd oath cher lloyd oath új klip oath cher lloyd 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr494821547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása