Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

One Direction - Live While We're Young

2012.09.21. 21:58 engyus

One_Direction_–_Live_While_We're_Young.jpgEgészen hihetetlen hogy a One Direction mennyire népszerű fiúbandává nőtte ki magát. Nem túlzás kijelenteni, hogy napjaink legnépszerűbb fiúkból álló együtteséről van szó. A jelenlegi popzenében nincs még egy ilyen kaliberű fiúcsapat. Már-már a 90-es évek Backstreet Boys őrületéhez hasonlít a dolog, hiszen a srácokért világszerte fiatal lányok milliói rajonganak, valamint dalaik is nagy népszerűségnek örvendenek. Pedig ki gondolta volna két évvel ezelőtt, hogy az X Factor zsűritagjainak vezérletével összeállított együttes ilyen sokra viszi majd. Persze Simon Cowell sem ma kezdte az ipart, és számos közkedvelt előadót indított el már a sikeres karrier útján. Ám a One Direction sikertörténete valószínűleg még őt is meglepte.

A 2010-es X Factorban elért harmadik hely minden bizonnyal felért egy győzelemmel. Az öt fiúból álló csapat első saját What Makes You Beautiful c. dalával és Up all Night c. debütáló nagylemezével rekordokat döntött meg a közelmúltban. A What Makes You Beautiful világszerte az egyik legnépszerűbb és legismertebb popsláger lett, ami fülbemászó dallamaival és könnyen érthető szövegével még olyan zenekedvelők szívébe is belopta magát, akik egyáltalán nem a műfaj elkötelezettjei. Az album következő két kislemezdala, a Gotta Be You és a One Thing is jól szerepelt, de a bemutatkozó sláger sikereit nem tudta felülmúlni. A One Direction legújabb felvétele viszont hasonló népszerűséget érhet el, de akár túl is szárnyalhatja a korábbi dal eredményeit.

November 12-én kerül kiadásra a One Direction második nagylemeze Take Me Home címmel. Ezen hamarosan megjelenő album előfutáraként érkezett meg szeptember 20-án a Live While We're Young c. felvétel, ami már a megjelenés előtt zenetörténelmi rekordot írt. Szeptember elején vette kezdetét a kislemez előrendelése, és pillanatok alatt minden idők leggyorsabban és legnagyobb példányszámban előrendelt kislemeze lett. Senki sem ismerte az új dalt, senki sem hallotta, mégis több mint ötven országban került a #1 pozícióba órákkal azt követően, hogy az előrendelés kezdetét vette. A zenei újdonság dallamaiban és hangszerelésében nagyon hasonlít a What Makes You Beautiful-ra, de eközben valahogy mégis más. Ez is egy egészen jól összerakott és kedvelhető dal lett, ezen nincs mit tagadni. A dal klipjének premierjét eredetileg szeptember 30-ra tűzték ki, amit később szeptember 24-re hoztak előre. Ám az utóbbi napokban hosszabb részletek kerültek fel a videóból a világhálóra igen rossz minőségben. Ezért az együttes úgy döntött még előrébb hozzák a bemutatót. Két nap alatt több mint 10 millióan nézték meg a zenei videót. A szám azt hiszem magáért beszél, úgyhogy gyarapítsátok most Ti is ezt az igen "csekély" nézettséget!

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos one direction új klipek one direction live while we re young one direction live while we re young klip one direction live while we re young klippremier one direction live while we re young zenei videó one direction live while we re young videoklip one direction live while we re young új dal one direction live while we re young új klip live while we re young

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr494794867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása