Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Conor Maynard ft. Ne-Yo - Turn Around

2012.09.19. 23:13 engyus

TurnAroundConorMaynard.pngConor Maynard megállíthatatlanul halad az egyre nagyobb népszerűség felé. A 19 éves brit fiú kezdetben a You Tube-on mutatta meg tehetségét, ám manapság már a slágerlistákon találkozhatunk dalaival. Néhány évvel ezelőtt kezdte el feltölteni videóit a videómegosztóra ahol szép lassan komoly rajongótáborra és követőre tett szert. Remek feldolgozásokat készített, amivel felhívta magára a figyelmet. Ne-Yo is felfigyelt a fiatal tehetségre, amikor Conor feldolgozta az amerikai sztár Beautiful Monster c. slágerét. Ne-Yo szárnyai alá vette a fiút és segített neki karriere elindításában. Januárban Conor elnyerte az MTV UK Brand New For 2012 díját, ami után nekilátott elkészíteni debütáló albumát.

A popszakma egyik legújabb előadója két remek dallal robbant be a köztudatba. A Can't Say No, és a Vegas Girl c. felvételek a fiatal zenekedvelők kedvenceivé váltak és kiváló felvezetésként szolgáltak a július 30-án megjelent Contrast c. nagylemezhez. A két sikeres dalt követően újabb kislemezdal jelenhet meg október 8-án. A Turn Around címet viselő újdonság pedig a mentor, Ne-Yo közreműködésével készült. Nem meglepő hogy a dal nagyon hasonlít Ne-Yo dalainak ritmusára, hangszerelésére és felépítésére. Az előző két felvétel valószínűleg jobban sikerült a Turn Around-nál, viszont egy ilyen lehetőséget vétek lett volna nem kihasználnia Conor Maynardnak. A dalhoz a nyár végén klip is készült melyben az énekesen kívül Ne-Yo is feltűnik. Azt hiszem a klip tetszeni fog a hölgyeknek, de talán azoknak is akik csupán a modernkori nagyvárosi popzenét részesítik előnyben.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos Ne-Yo új klipek conor maynard Conor Maynard conor maynard turn around conor maynard turn around klippremier conor maynard turn around ne yo official music video conor maynard turn around ne yo videoklip conor maynard ne yo conor maynard turn around új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr534767630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása