Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Ellie Goulding feat. Tinie Tempah - Hanging On

2012.07.14. 23:45 engyus

Ellie-Goulding-Hanging-On.jpgNem tartom valótlan állításnak, ha azt mondom, hogy rajtam kívül sokan várták már Ellie Goulding új dalát. A fiatal brit énekesnő Lights című felvétele volt az utolsó, ami megjelent. Ez is több mint egy éve, tavaly márciusban történt. Azóta nagy volt a csend Ellie Goulding körül és csupán annyit lehetett hallani, hogy második albumán dolgozik. A különleges hangszínnel rendelkező énekes és dalszövegíró 2010. tavaszán adta ki szintén Lights címen bemutatkozó albumát, ami először Európában, majd a közelmúltban Amerikában is nagy sikernek örvendett.

A britek már a kezdetekkor is nagy reménységnek tartották és igazuk is lett. Az indie-, electro-, és szintipop hangzásait remekül összekovácsoló Ellie Goulding remek dalokkal mutatkozott be a zenei életben. De az ínyencek akár a folk pop elnevezést is használhatják. Ugyanis bevett brit szokás, hogy a tradicionális, akusztikus folkzenét a jobb eladhatóság kedvéért elektronikával is kombinálják. Így lett egy egyedi hangú folk előadóból, modern, a rádiós trendeknek megfelelő popénekesnő. De szerintem nem bánjuk!

A hírek szerint az új album valamikor októberre várható, ám a nagyelemez előfutára már júliusban megérkezett. A Hanging On c. újdonság Tinie Tempah közreműködésével készülhetett el. Nem most először dolgozott együtt a két zenész, hiszen a rapper, Wonderman c. dalát is együtt alkották meg. A Hanging On egyébként egy feldolgozás, mégpedig az Active Child felvételének felújított változata. Kedvcsinálónak megfelel, de remélhetőleg a közeljövőben még különlegesebb egyedi dalokat is hallhatunk majd a készülő albumról A dal mellé videó is készült, ami valószínűleg nem a hivatalos klip, de attól még nyugodtan megtekinthetjük.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók ellie goulding napi music slágergyanús engyus music videos új klipek ellie goulding feat tinie tempah hanging on ellie goulding tinie tempah hanging on ellie goulding tinie tempah hanging on klippremier ellie goulding tinie tempah hanging on új dal ellie goulding tinie tempah hanging on new single 2012 ellie goulding hanging on

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr204657038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása