Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

The Wanted - Chasing The Sun

2012.04.25. 22:15 engyus

the-wanted-debut-chasing-the-sun.jpgSokszor írtam már a The Wanted nevű zenekar sikereiről. Valamint arról is, hogy az elmúlt években a brit popzene segítségével ismételten megnőtt a fiúbandák népszerűsége. Köztudott, hogy Nagy-Britannia adja Európában a legtöbb zenészt és együttest, ráadásul slágerlistája is világszinten meghatározza a zenei életet. Éppen ezért nem meglepő hogy a fiúbandák új korszakának képviselői egytől-egyig a szigetországból származnak. JLS, One Direction, The Wanted... Azt hiszem ezek a nevek mindenki számára ismerősen csengenek. Közülük is talán az utolsó kettő éli aranykorát. Most éppen a The Wanted rukkolt elő új dallal és videóval.

 A 2009-ben alakult öttagú fiúbanda két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba All Time Low c. dalával. Ez a sláger a 2010-ben kiadott The Wanted címet viselő albumukon szerepelt. Ezt a korongot követhette a tavalyi esztendőben a Battleground című nagylemez, amelyen az együttes eddigi legsikeresebb slágerét, a Glad You Came c. dalt is megtaláljuk. A fiúk hamarosan egy középlemezt is piacra dobnak, melyen új dalokat is felfedezhetünk. Az egyik ilyen újdonság a Chasing The Sun c. felvétel, melynek videoklipje ma debütálhatott. Az elég érdekesre sikeredett klipet Director X rendezte, aki a Glad You Came c. dal zenei videójánál is együtt dolgozott a bandával.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos the wanted új klipek the wanted chasing the sun the wanted chasing the sun official music video the wanted chasing the sun klippremier the wanted chasing the sun video the wanted chasing the sun új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr824472472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása