Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Chris Brown feat. Kevin McCall - Strip

2011.12.19. 22:11 engyus

Az elmúlt esztendőkhöz képest egészen jó évet zár Chris Brown. A cseppet sem nyugodtságáról híres énekes 2011 márciusában új lemezt adott ki F.A.M.E. címen, melyről számos dal vált slágerré és került a toplisták élmezőnyébe. Ezen kívül pedig több előadó oldalán is közreműködött a fiatal énekes. Még le sem csitultak az album slágerei, máris érkezik az újabb nagyelemez.

Chris Brown ötödikalbuma a következő év márciusában fog megjelenni. Az új nagylemez a Fortune címet viseli majd. Már ez első dal is napvilágot látott a készülő albumról, mégpedig egészen pontosan november 18-án. Az előadó legújabb dala Strip címen vált közkinccsé, melyben egy amerikai rapper, Kevin McCall közreműködik. A december 16-án bemutatott zenei videót Colin Tilley rendezte. A klipet novemberben forgatták, ezért nem maradhat ki a kisfilmből a karácsonyi hangulat sem, ami ezúttal egy fergeteges bulival is párosul.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music strip chris brown klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek chris brown feat kevin mccall strip chris brown feat kevin mccall strip official music video chris brown feat kevin mccall strip klippremier chris brown feat kevin mccall strip single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr433476718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása