Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Florence + The Machine - What The Water Gave Me

2011.08.30. 21:50 engyus

Florence Welch és bandája két évvel ezelőtt hódította meg először a zenekedvelőket és a toplistákat, még pedig eddigi legsikeresebb, You’ve Got The Love című felvételükkel. A Florence + The Machine különleges zenét játszik, egy olyan különleges hangzásvilággal, ami igazán egyedi mostanság. Keverednek a rock, a soul, az indie, és a popzene stílusjegyei, éppen ettől lesz olyan hiteles és egyéni az együttes zenéje. Első albumuk még 2009-ben jelent meg Lungs címen, melyről az imént említett You’ve Got The Love és a Dog Days Are Over című dalok váltak a legismertebbé.

Florence és bandája már egy ideje a következő stúdióalbumon dolgozik, amely várhatóan november 7-én kerül majd kiadásra. Az egyelőre még cím nélküli nagylemez első dala, az album első kislemezeként augusztus 23-án került bemutatásra. Az új felvétel a What the Water Gave Me címet viseli. A napokban a dal zenei videója is elkészült, és közkinccsé is vált. A felvétel hallatán minden jel arra utal, hogy a Brit Awards győztes és Grammy jelöléssel is büszkélkedő együttes ismét remek dalokkal fog előrukkolni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music florence and the machine napi music slágergyanús engyus 2cellos with or without you official music video florence and the machine what the water gave me florence and the machine what the water gave me official music video florence and the machine what the water gave me klippremier florence and the machine what the water gave me single new új dal what the water gave me

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr563191652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása