Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Toni Braxton - Make My Heart

2010.04.15. 13:09 engyus

Közel ötévnyi szünet után, Toni Braxton új dallal és albummal jelentkezik. Az amerikai R&B énekesnő legújabb albuma nemsokára a boltokba kerül. Make My Heart című vadonatúj dalához, pedig már el is készült a zenei videó.

Az R&B egyik legjobb énekesnőjének tartott Toni Braxton 2005-ben adta ki legutóbbi lemezét, melyet azóta csak egy válogatás album követett. Most azonban új albummal örvendezteti meg rajongóit a dalszerzőként, és színésznőként is sikeres előadó.

A Pulse címet viselő album várhatóan május 4-én fog megjelenni az Egyesült Államokban. Ez lesz Toni Braxton hatodik stúdióalbuma. Első kislemeze is ezen a májusi napon lát majd napvilágot Yesterday címmel! Az előadó ezen kívül még két kislemez kiadását tervezi, amelyekhez videóklip is készül majd.

Az egyik kislemez dalához, a Make My Heart c. felvételhez már el is készült a zenei videó. A Bille Woodruff által készített klipet, melyben Toni Braxton korát meghazudtolva tündököl, két nappal ezelőtt mutatták be.

A hatszoros Grammy nyertes énekesnő egyébként az Un Break My Heart című slágerével vált világszerte ismertté. Kezdetben a testvéreivel közösen alapított, The Braxtons nevű együttesben énekelt. Később 1993-ban jelent meg Toni Braxton első szólóalbuma mellyel megalapozta karrierjét a zenei szakmában. Mint látjuk, jól döntött, hogy szólókarrierbe kezdett. Számtalan sikeres lemez és dal köthető Toni Braxton nevéhez. Kíváncsian várjuk, hogy az újabb lemez is elér-e hasonlóan nagy népszerűséget, mint a korábbiak!

A cikk a music.hu oldalon is megtalálható.

komment

Címkék: zene music dala toni pulse napi music slágergyanús engyus toni braxton make my heart toni barxton make my heart toni braxton legújabb brexton új klipje

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr771923323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása