Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Justin Bieber ft. Ludacris - All Around The World

2013.04.18. 23:24 engyus

AllAroundtheWorld.jpgJajj de rég írtam Justin Bieberről! Mondjuk személy szerint nem bánom, hogy mostanság eltűnt kissé a srác. Azaz nem tűnt el, csupán nem zenei tehetségével szerepelt a médiában. Sokkal inkább kezd elrugaszkodni a valóságtól viselkedése, de hát úgy látszik ez van, ha egy suhanc énekesből menő tinisztár válik. Mert Ő megteheti! Azt azért szinte biztosan állítom, hogy az elmúlt években számos rajongót vesztett az egykori tinibálvány. Bár szerintem még mindig túl sok lány üvöltözik Bieber koncertjein. Apropó koncert. Justin Bieber legújabb klipje szimpla koncertfelvételekből lett összeollózva. All Around The World, ez a kislemezdal címe, amihez a videó készült. Még a zseniálisan unalmas Ludacris is közreműködik a felvételben. Fél év klipcsend után többet vártunk. Ti is örültök?

Tavaly nyár közepén került piacra Bieber harmadik teljes értékű nagylemeze, a Believe c. album. Az első single a jól ismert Boyfriend volt, ami valljuk be nem is lett olyan rossz, mint amilyennek a klip kinézett. Lett is belőle világsláger, már megint! Ejnye! Ahogyan az As Long As You Love Me c. dalból is, bár a klip itt is eléggé szürreálisra sikeredett. (Legalább jól elpüfölték benne Justint.) Ezt követte a Nicki Minajjal készített Beauty And a Beat, mérsékeltebb sikerrel. De rádiós slágernek még ez is elment. A negyedik kislemezt aztán már csak a rögzött Bieber-fanok ismerhették, hiszen a Right Here nem igazán került be a köztudatba. Na de majd a február 26-án kiadott ötödik single, az All Around The World! Már ha egyáltalán meghallgatja még valaki?!

Jó persze hogy meghallgatják, többek között én is meghallgattam már háromszor, de kizárólag azért hogy tudjam már miről is írok. Szerencsétlenségemre minden alkalommal a klipes verziót helyeztem előtérbe, de ebben nem stúdiófelvétel szól, hanem valamelyik koncert felvétele egy kicsit feltuningolva. Ugyanis a dance és az elektronikus popmuzsika stílusában jeleskedő dal nemrég kiadott zenei videója kizárólag koncertfelvételekből és turné videókból áll. Így több mint négy percen át csodálhatjuk mindenki Bieberét, ahogyan táncol, ugrál és hergeli a közönséget, melynek valószínűleg 99%-a 12 és 17 év közötti lányból áll. De ne feledkezzünk meg Ludacrisról sem, akit megmondom őszintén csak ezekből a koprodukciókból ismerek. Persze neki is van karriere meg diszkográfiája, de főleg az ilyen duettekből szerzi hírnevét. Duettek... Na most 30 másodpercet én is tudok a mikrofonba beszélni egy napszemüvegben. Egyébként az egykori hatalmas Bieber slágerben, a Baby-ben is közreműködő volt. Akkor és most sem miatta veszik meg a kislemezt, az fix!

A klipet elvileg azért készítették, hogy Justin így köszönje meg a rajongói támogatást, és azt hogy bejárhatta a világot zenéjével. Kedves gesztus, de nyilván hatékonyan spóroltak is az újabb olcsó klippel, amihez csak egy vágó kellett, de akár egy Sony Vegas-szal is összedobhatták egy eldugott gardróbszobában. Talán az írásomból elég szembetűnő, hogy nem vagyok Bieber rajongó. Sőt! Természetesen azért elfogadom, hogy mégis csak tud Ő énekelni néha, de legtöbbször a mutálás okozta gyermeki báj már a múlté. Azt pedig még mindig nem értem, hogy honnan szednek össze állandó jelleggel ennyi csajt, akik megállás nélkül üvöltenek az énekes koncertjén... Elképesztő! Már csak ezért is megéri megnézni a klipet!

Szólj hozzá!

Címkék: zene klippremier zenei videók justin bieber slágergyanús engyus music videos új klipek justin bieber ft ludacris all around the world justin bieber ft ludacris all around the world klip justin bieber ft ludacris all around the world official music video justin bieber ft ludacris all around the world video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr285232321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása