Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Justin Timberlake - Mirrors

2013.03.23. 14:28 engyus

JTMirrorsCover.pngJustin Timberlake jött, látott, és győzött! Visszatérése a zeneiparba több mint sikeresnek nevezhető. Mostanság szinte minden róla szól és The 20/20 Experience címet viselő aktuális nagylemezéről. Az új album március 15-én jelent meg, de máris ódákat zengnek róla. A sajtó a kritikusok és az egyszerű zenekedvelők is nagy lelkesedéssel fogadták az 'N Sync egykori énekesének harmadik stúdióalbumát. Az album igazán monumentálisra sikeredett, ugyanis Timberlake 12 dalt tartalmazó korongja nem egészen 80 percnyi zenével lát el bennünket. Szokatlanul hosszú felvételekkel találkozunk, ahogyan azt a Suit & Tie c. dalánál és a februárban bemutatott Mirrors-nál is láthatjuk, illetve hallhatjuk. (Bár az igaz, hogy pont a Suit & Tie a lemez legrövidebb alkotása.) Utóbbi mellé a közelmúltban készülhetett el az a zenei videó, ami március 19-én debütálhatott.

A Suit & Tie elsőre kissé sablonosnak és erőltetettnek tűnt. Aztán egy csapásra világsláger lett belőle, bár számomra még mindig kérdés hogy azért mert ennyire zseniális, vagy csupán a nagy visszatérés első dalának misztikuma keltette eme népszerűséget. Nyilván az utóbbiról van szó. Mindenesetre abszolút sikeres felvételként indult útjára a Jay-Z-vel közösen készített dal még január elején. Még javában tombolt a Suit & Tie őrület, amikor felkerült a netre és a rádiók lejátszási listáira a Mirrors c. szerzemény. Már az első hallgatás után érezhető volt, hogy itt van az újabb Timberlake sláger! És lám, hamarosan már egy világszerte ismert és játszott dalról beszélhettünk. Többek szerint a második kislemezként bemutatott, február 11-én megjelent dal jobb lett, mint elődje. Lehet hogy így van, sőt jómagam is ezt gondolom. De az még közel sem biztos, hogy mindezekkel felvértezve még jobban is fog szerepelni a Suit & Tie-nál. És itt megint a "nagy visszatérő" szókapcsolatra utalnék vissza.

A több mint nyolc perces szám hamar belopja magát a zenekedvelő fülébe, de sajnos a 4-5 perc után már unalmassá válik.  Természetesen a rádióknak készült egy jóval rövidebb változat is, ugyanis manapság nem szokás ilyen extra hosszúságú dalokkal operálni. Jó zene ide vagy oda, eddig csupán a brit toplistán sikerült az első helyre tornásznia magát. Talán a most megjelent klip kicsit dob majd a népszerűségen, már ha a rajongók türelemmel végignézik a 8 percnél is hosszabb zenei videót. A Floria Sigismodni által rendezett klip tulajdonképpen Justin Timberlake nagyszüleinek állít emléket, akik a közelmúltban hunytak el. Éppen ezért egy szép és kidolgozott alkotásról van szó, ami bemutatja a pár közös életének legfontosabb pillanatait. Akik pedig a stílusváltáson átesett énekest szeretnék látni, azok várjanak türelemmel, hiszen a kisfilm utolsó harmadában Timberlake is megjelenik, hogy szerepelhessen egy kicsit. Az albumot bátran ajánlhatom mindenkinek, hiszen azért mégis csak egy zeneileg jól összeállított stúdiólemezről van szó. Jó hír hogy az év második felében jön a folytatás is! Érdekes lesz!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music justin timberlake mirrors klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek justin timberlake mirrors justin timberlake mirrors klip justin timberlake mirrors klippremier justin timberlake mirrors official music video justin timberlake mirrors videó

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr545163369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása