Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel This Moment

2013.03.19. 22:44 engyus

Feel-This-Moment-Official-Single-Cover.jpgMár megint egy idegesítően népszerű Pitbull dal árasztotta el a rádiók lejátszási listáit. Igen, a Feel This Moment c. slágerről van szó, ami már a megjelenés előtt nagy feltűnést keltett. Valószínűleg ehhez a hírveréshez szorosan kapcsolódik Christina Aguilera személye is, aki ezúttal az aktuális rapfenegyerek oldalán működik közre. Persze ettől még lehetne kevésbé közkedvelt dal is a Feel This Moment, de be kell valljuk hogy Pitbull már megint egészen jól összeválogatta a sláger alkotóelemeit. A múlt héten megérkezett a dal hivatalos klipje is, ami annyira nem lett túlmisztifikálva az már biztos. Elkészült, hogy legyen, de sok energiát nem fektettek bele.

Mit is értek az alatt hogy Pitbull jól összeválogatta az alkotóelemeket? Nos ha megnézzük megint nem született eget rengető dalszenzáció, nincs benne semmi új, semmi korszakalkotó. Egyszerű gépzene, amit manapság imád a zenekedvelő társadalom, imádnak a klubok és a rádiók. Pitbull jól érezte meg ezt az utat és már hosszú ideje nem is nagyon akar letérni róla. De miért is tenné? Hiszen amíg valami sikeres, addig felesleges változtatni rajta. És a tavaly novemberben kiadott Global Warming c. nagylemez mutatói egyáltalán nem azt mutatják, hogy egy kelletlen és sikertelen albumról volna szó. Az eddig kiadott dalok között ott van a Men In Black főcímdalként elhíresült Back In Time, a Shakirával közös Get It Started vagy a Don't Stop The Party. Nem nagy dobás egyik sem, mégis vonzották a rajongókat.

Február 4-én pedig megérkezett a már említett Feel This Moment is, az album negyedik kislmezdalaként. És ami pedig az alkotóelemek további felsorolását illeti a sablonos, de kellően népszerű dance-pop ritmusokon kívül még meg kell említenünk a régi sláger feldolgozása, és a népszerű sztárénekes személyének kulcsfontosságát is. Az AHA 1985-ös Take On Me c. dala a maga idejében hatalmas sláger volt, de még a mai napig is zenei klasszikusként beszélünk róla. Pitbull ezúttal ezt a dalt illesztette bele legújabb szerzeményébe, vagyis csak a felvétel legnépszerűbb traktusait. Fülbemászó ritmusokkal könnyű fülbemászó ritmusokat alkotni. De ne feledjük a csodálatos hangú Christina Aguilera személyét sem, aki mostanában nem igazán találja a sikerhez vezető utat, már ami visszatérő dalait illeti. De azért mégis csak egy tehetséges énekes, akinek neve van a szakmában, és arra pont jó, hogy egy ilyen dalban szerepet adjunk neki. Ha ezek mind megvannak és összeállnak kész is a sláger, amivel aztán lehet hódítani. Ha pedig a dal már alapból sikeres, nincs is szükség túlságosan bonyolult klipre. Szóval ne is csodálkozzunk hogy ezúttal "is" csak ennyire futotta. Unalmas koncertfelvételek és backstage videók összevágva egy-két felvett stúdiófelvétellel. A szépia hatás pedig csak  egy kis extra, amivel sok rajongó megnyerhető. Egyébként imádom az olyan klipeket ahol a közreműködő előadók nem szerepelnek egy térben. Manapság már a dal feléneklésekor és a klip készítésekor sem kell egy helyen lenniük. Lehet még nem soha is találkoztak? :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek pitbull ft christina aguilera feel this moment pitbull christina aguilera feel this moment pitbull christina aguilera feel this moment official music video pitbull christina aguilera feel this moment klippremier pitbull christina aguilera feel this moment videó feel this moment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr375144336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása