Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Direction - One Way Or Another (Teenage Kicks)

2013.03.04. 23:51 engyus

One_Direction_One_Way_or_Another.jpgNem halogatom tovább a One Direction legújabb ámokfutásának bemutatását. Mert minek is nevezhetném, ha nem ennek? Persze ne feledjük, hogy a dal egy jótékonysági kampány keretein belül készült el, de akkor is! A One Direction rajongók most bizonyára ismét a bezárás gomb felé orientálódnak, de én akkor sem tágítok. A srácok legfrissebb dala One Way Or Another (Teenage Kicks) címen jelent meg a közelmúltban. Nem saját számról van szó, hanem egy régi sláger feldolgozásáról, melyet egy másik népszerű dallal is megfűszereztek, hátha! Hát ha ezzel azt akarták elérni hogy egyel több rajongójuk legyen, akkor sajnos csalódniuk kell. Én nem lettem nagyobb "directioner" vagy mi a csuda az már fix. Szóval most az öttagú fiúbanda aktuális felvételéről és zenei videója jön a tovább után. Egyébként meg akár be is fejezhetném a cikket, mert minden lényeges dolog belefért ebbe a pár mondatba, amit el lehetett mondani.

Szóval One Direction. Ígérem, nem kezdem újra a mesébe illő történetüket, ami a brit X Factorból indult még 2010-ben amikor... Szóval nem kezdem újra, hiszen már szinte mindenki tudja kik ők, honnan jöttek, hová tartanak és talán még azt is, hogy Harry Styles milyen alsónadrágot kap magára szerda reggelente. (Na most lehet sikerült visszahoznom pár morcos olvasót, aki valamiért mégsem zárta be korábban a cikket.) A One Direction tehát rövid idő alatt világhírnévre tett szert és újjáélesztette a "boyband-ek" haldokló világát. Sosem értettem miért vannak öten, mikor az öt tagból minimum kettő, szerintem sosem énekel. De hát Simon Cowell anno kitalálta a tutit, és amit ő kitalál az úgy is van. Persze most hazudnék, ha azt mondanám sosem hallgattam egyetlen egy One Direction dalt sem. Debütáló, What Makes You Beautiful c. slágerük még talán tetszett is. De aztán számomra kicsit sok lett sztárpalántákból, akik időközben érces hangszínnel és komolyságot sugárzó arcszőrzettel lettek gazdagabbak. Na meg több millió hölgyrajongóval. Második albumuk tavaly novemberben jelent meg Take Me Home címmel. Mondanom sem kell, hogy ismét sikeres nagylemezről van szó. Az eddig megjelent három single is jól teljesített, a fiúbanda ismételten a csúcsra ért.

Mostani daluk azonban nem ezen az albumon kapott helyet. A felvétel a Comic Relief és a jól ismert Red Nose Day nevű brit jótékonysági kampány részeként készülhetett el, mellyel a csapat afrikai éhező gyermekeknek segít a dal és a klip teljes bevételével. Egyébként ez egy szép gesztus tőlük, akárki akármit is mond. A Comic Relief alapötlete az volt, hogy a közönséget megnevettessék, és közben pénzt gyűjtsenek az afrikai éhezés súlyos problémájának megsegítésére. A szórakoztató ipar minden évben kitesz magáért a szigetországban és népszerű énekesekkel és előadókkal karöltve próbálnak segítséget nyújtani szegény embertársainknak. Idén tehát a One Direction a soros. Ennek ellenére nem tetszik a jótékonysági daluk. Az 1979-es Blondie dal és az 1978-as The Undertones felvételéből összegyúrt szám nekem kissé erőltetett lett. A One Way Or Another és a Teenage Kicks c. dalok jobb napokat is megéltek, de tény hogy ennyi fiatal zenerajongó nem hallotta őket a hetvenes években. A klip tanúsága szerint a banda Afrikát is megjárta. De az első képsorok tartalma az én figyelmemet egész másra irányította. Ti meg hogy néztek ki? - gondoltam a play gomb lenyomása után? Na de ennyit mielőtt végleg elveszítem a fonalat az irónia, a kritika, a szabad véleménynyilvánítás és a komolyság útvesztőiben. One Way Or Another és Teenage Kicks a One Directions-től. Íme:

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos one direction új klipek one direction one way or another teenage kicks one direction one way or another teenage kicks klip one direction one way or another teenage kicks official music video one direction one way or another one direction one way or another teenage kicks cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr835108798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása