Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pitbull ft.TJR - Don't Stop The Party

2012.11.02. 18:29 engyus

Don't_Stop_The_Party_single.jpgVan amikor az ember már nem nagyon tud mit írni egy cikkben. Mi újdonságot lehetne például jelen dalról, klipről és ezek főszereplőjéről, Pitbullról lejegyezni? A kubai származású rapper szokásához híven egy újabb dance-pop felvétellel jelentkezett. A legújabb rappel dúsított dübörgő partisláger ezúttal a közhelyes, Don't Stop The Party címre hallgat. Nem valami izgalmas újra és újra hasonszőrű dalokat hallgatni, mégis felkapott és népszerű felvételekről van szó. Pitbull bizonyára nem bánja ezt, és éppen ezért nem is változtat a jól megszokott stíluson.

Ha már ezt a fajta dance, house, pop és rap dallamokkal kombinált zenét kell hallgatni, akkor inkább preferálom Pitbull azon dalait, amikor egy énekelni is tudó előadó oldalán jelenik meg. Na már most az ilyen céltalan szövegelések, mint a Don't Stop The Party c. dalban hallhatóak, engem nem igazán vonzanak. De hát "kinek a pap, kinek a papné" mondja az ismert szólás is. Ráadásul a szeptember 25-én kislemezként is kiadott dalban még egy szabad szájú kolléga feltűnik, egy bizonyos TJR, aki ugyanazt teszi a dalban mint Pitbull, csak éppen rövidebb intervallumban. Az ennek ellenére mégis rádiós slágerré avanzsálódott dal gondolom házibulik és mp3 lejátszók közkedvelt felvétele lesz. Vagy már az is?

Hogyan is adjuk el a dalt, ha már volt belőle legalább tíz ugyanilyen? Forgassunk hozzá egy forgatókönyvet nem nagyon igénylő bulizós videoklipet! Gondosan összeválogatott hölgyek, mérsékelt számú ruhadarabokban és azok nélkül. Számomra ennyit jelentett a klip. Minimum egy 16-os karikát megérdemelne, hiszen nem oly gyakori, hogy egy fiatalok által közkedvelt előadó videójában lenge ruhás kisasszonyok ölelgessék az énekest. Egyébként a dal Pitbull november 19-én megjelenő, hetedik stúdióalbumának harmadik kislemezként került kiadásra. A Global Warming c. nagylemez remélhetőleg tartalmaz majd ennél jobb dalokat is. Erre minden esély meg is van, hiszen a dallistában olyan közreműködő előadók szerepelnek, mint Usher, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, The Wanted, Enrique Iglesias vagy Chris Brown. Hamarosan kiderül! Addig is itt van nekünk a Don't Stop The Party. Öcsit, hugit, nagymamit kiküldeni a szobából lejátszás előtt!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music engyus music videos új klipek

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr34885910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása