Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Enrique Iglesias ft. Sammy Adams - Finally Found You

2012.10.30. 18:26 engyus

Finally_Found_You.jpgHa nem túlzás, akkor mondhatjuk hogy az utóbbi időben Enrique Iglesias is beadta a derekát a 21. század legfelkapottabb zenei stílusának. Korábbi dalaival ellentétben az elmúlt időszakban főként az elektronikus zene irányvonala jellemezte Enrique kislemezeit és legutóbbi, Euphoria című albumát. Az öt Grammy-díjjal is büszkélkedő spanyol énekes 2010-ben kiadott kétnyelvű albumát követően, újfent egy angol és spanyol dalokat egyaránt tartalmazó nagylemezzel rukkol majd elő a közeljövőben. Az új korong előhírnökeként került bemutatásra szeptemberben, a Finally Found You c. kislemezdal.

Az idén már 37. életévét is betöltő örökifjú Enrique négy spanyol és négy angol nyelvű stúdióalbum után adta ki a már említett két esztendővel ezelőtti Euphoria-t. A kétnyelvű nagylemez meghozta a sikert, ugyanis az Egyesült Államokban és Európában is nagyon keresett albummá vált. De a világ számos pontján az albumlisták élén landolt az eredetileg 14 számot tartalmazó lemez. Ehhez a sikerhez nyílván hozzájárultak a közkedvelt előadókkal készített duettek, valamint a napjainkban divatos elektronikus popzenei stílus. A legfelkapottabb dal talán az I Like It, és a Tonight (I’mLovin’ You) c. szerzemények voltak. Enrique Iglesias hamarosan megismételheti ezt a sikert, ugyanis a jövő évben újabb kétnyelvű nagylemezzel jelentkezik.

Erről a készülő albumról jelent meg szeptember 21-én, a Sammy Adams közreműködésével készült Finally Found You c. dal. Sammy Adams neve egészen eddig ismeretlen volt számunkra, de most kiderült hogy Amerikában sosincs hiány fiatal, szárnyukat próbálgató rapperekből. A dal nélküle is megállná a helyét az bizonyos, de nem lehet mindig Pitbull vagy Shakira a közreműködő fél. A múlt héten debütált a Finally Found You zenei videója melyben egy gyermekkori szerelem nyer új értelmet a jelenben. A már felnőtt Enrique és a rejtélyes lány ismét találkoznak és a klip tanúsága szerint elég intim viszonyba is keverednek. Az pedig hogy ezután együtt maradnak-e, kiderül ha megnézitek a Finally Found You zenei videóját!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek enrique iglesias ft sammy adams finally found you enrique iglesias ft sammy adams finally found you official music Video enrique iglesias ft sammy adams finally found you klippremier enrique iglesias finally found you enrique iglesias finally found you klip enrique iglesias finally found you új dal enrique iglesias finally found you videó

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr314868579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása