Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Pitbull ft. Shakira - Get It Started

2012.08.04. 20:19 engyus

Get_It_Started_single.jpgKíváncsian várom, hogy mikor válik ódivatúvá a rappel kombinált elektronikus zene, ami már jóideje fénykorát éli. Kezdem úgy érezni, hogy minden bőrt lehúztak már a szakma jeles képviselői erről a stíluskeveredésről. Egyre inkább kiszámíthatóvá válik a popzene, egyre inkább unalmas és monoton lesz. Ám mindezek ellenére mégis kelendő, népszerű és milliók hallgatják világszerte. Éppen ez a helyzet Pitbull zenéivel is. Abszolút kiszámítható, egyáltalán nem változatos, igazi tömegcikk a zeneiparban. De a nép mégis megeszi dalait és a rádiók lejátszási listáin is állandó szereplőként találkozhatunk vele. Az elmúlt években Pitbull folyamatosan szállította a népszerű partyslágereket, melyekben kivétel nélkül neves előadók közreműködtek. Elég ha az utóbbi egy évet nézzük csak: Back In Time, International Love, Give Me Everything, Rain On Me és még sorolhatnám. Egytől-egyig ugyanaz a recept. Dobjunk össze pár fülbemászó elektronikus ütemet, lehetőleg a dance és pop stílust karöltve, aztán szövegeljünk bele a szám elejébe, közepébe, és végébe. Adjunk hozzá egy befutott énekest, és máris kész van az eladható muzsika.

A floridai előadó legújabb albuma szeptember 28-án jelenhet majd meg Global Warming címen. Pitbull hetedik nagylemezének első kislmezdala a mára már közismert Men In Black betétdal, a Back In Time volt. A második single június 28-án érkezett meg Get It Started címen. A szokásos elemekből felépülő dal ezúttal Shakira közreműködésével készülhetett el. A minap megjelent a felvétel zenei videója is, amit az a David Russo rendezett, aki már több ízben is dolgozott együtt a rapperrel. hiszen Hozzá köthető a Give Me Everything, a Back In Time vagy éppen az International Love klipje is.

komment

Címkék: zene music pitbull klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek pitbull get it started ft shakira pitbull get it started ft shakira klippremier pitbull get it started ft shakira official music video pitbull get it started ft shakira video pitbull get it started ft shakira klip pitbull get it started

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr864692731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása