Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cheryl - Under The Sun

2012.07.27. 22:48 engyus

cole-cheryl-under-the-sun-sleeve.pngAkkor hát pár nap szünet után vegyük elő a britek egyik legkedveltebb üdvöskéjét, a szeretetre méltó Cheryl Cole-t. Aki egyébként elvileg már nem is Cole, viszont még mindig így találunk rá a világháló számos oldalán. Az azonban tény, hogy az új albumának dalai mellé készített klipjeihez már csak a Cheryl nevet használja. Ezentúl hívjuk mi is csak így a még mindig csodaszép énekesnőt. Cheryl harmadik szólóalbumát adta ki június 15-én. Az egykori Girls Aloud tag és X Factor zsűritag legújabb nagylemeze A Million Lights címen került kiadásra. Ezidáig egyetlen kislemezdal került a boltok polcaira, a Call My Name c. felvétel. Az a felvétel, amivel a 29 esztendős énekes visszatért a zenei életbe és a brit toplistákon hamar az élre is került. Máshol azonban nem volt ennyire sikeres a dal. Azonban hamarosan megjelenik a második kiselemez is, ami talán kedvezőbb fogadtatásra talál majd.

Persze kérdés mit értünk kedvezőbb alatt. Mert igaz hogy a Call My Name nem kapott akkora visszhangot a toplisták alapján, a rádiókban mégis gyakran játszott sláger lett. Ráadásul a briteknél az év eddigi legtöbb eladási mutatóit produkálta egy héten belül. Szeptember 2-án érkezik majd meg az említett második single, ami az Under The Sun címet viseli. Merőben más felvételről van szó, mint a Call My Name. Cheryl legújabb dala egy nyugodtabb, dallamosabb, lazább hangvételű felvétel, ami ezúttal nélkülözi a modern dance ritmusokat és inkább az r&b hangulatfokozó hatását részesíti előnyben. A dal klipje a múlt héten debütált. Érdemes belekukkantani, hiszen Cheryl szexis és gyönyörű, mint mindig. Nem mintha nagyon méltatni akarnám de hát ez az igazság. Kicsi talán hasonlít Cher Lloydra. Vagy Cher Lloyd hasonlít Cherylre? Rátok bízom!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók cheryl napi music slágergyanús engyus music videos új klipek cheryl under the sun cheryl under the sun klippremier cheryl under the sun official music video cheryl under the sun videoklip cheryl under the sun új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr634680505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása