Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Christina Perri ft. Jason Mraz - Distance

2012.07.01. 21:20 engyus

Christina-Perri-Jason-Mraz.jpgChristina Perri sem azok közé az előadók közé tartozik, akik nap mint nap új dalokkal és klipekkel árasztanak el minket. Ennek ellenére nem kétséges, hogy egy szerethető és egy igen tehetséges fiatal énekesnőről van szó. A korábban egy kávézó pincérnőjeként dolgozó lány egy videófelvétel alapján tanult meg gitározni. A felszolgálás mellett éjszakánként bárokban énekelt, miközben az élete is zajlott, hiszen 24 éves korára már túl van egy esküvőn és egy váláson is. Valószínűleg dalai is főleg ebből a nehéz időszakból táplálkoznak, hiszen többnyire lassú, melankolikus felvételeket hallhatunk az énekesnőtől. Elég ha debütáló felvételére, a Jar Of Hearts c. dalra, vagy a Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 c. mozifilm betétdalául szolgáló, A Thousand Year c. szerzeményre gondolunk.

Első stúdióalbuma 2011. májusában került kiadásra Lovestrong címen. Egészen jó eladási mutatókat produkált világszerte, köszönhető ez nagy részben persze a Jar Of Hearts-nak, ami hosszú ideig a toplisták élmezőnyében tanyázott. A második kislemezdal a tavaly márciusban kiadott Arms volt, melyet egy évvel később a Distance című dal követhetett. A dalból született egy Jason Mraz közreműködésével készült változat is, amely végül ebben a formában került a lemezboltokba. A cseh felmenőkkel rendelkező amerikai Jason Mraz remekül illik a dalba, nagyon jól kiegészítik egymást az énekesnővel. A napokban elkészült és debütálhatott is a felvétel klipje, melyben mindkét előadó szerepel. Nagyon szép a dalról van szó, de a klipben is láthatjuk, hogy Christina Perri személyében is egy igen megnyerő hölgyet ismerhetünk meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek christina perri ft jason mraz distance christina perri ft jason mraz distance klippremier christina perri ft jason mraz distance official music video christina perri ft jason mraz distance video premier christina perri jason mraz distance christina perri jason mraz

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr64620112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása