Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Kelly Rowland - Summer Dreaming

2012.06.18. 23:25 engyus

KellyRowlandSmmerDreaming.jpgMindenhol azt olvasom nyár van! Mindenütt azt hallom végre nyár van! A közösségi üzenőfala tele van "summer" kiírásokkal. Ha nem mondjátok észre sem veszem hogy éppen rámég a póló és a rövidnadrág, kint hétágra süt a nap és az utca tele van fürdőruhás csajokkal. Már éppen megnyugodtam amikor felfedeztem Kelly Rowland legújabb dalát melynek címe... Na vajon mi? Kapaszkodjatok meg! Summer Dreaming. Kissé közhelyes, de ne a címből induljunk ki hiszen egy ilyen túltelített zeneiparban egyszer az egyedi dalcímek is elfogynak. Szóval az amerikai énekesnő ezzel a fantasztikus címmel rukkolt elő, amihez azért hozzátartozik, hogy egy korábbi dal feldolgozásáról beszélünk, úgyhogy nem csupán Kelly Rowland a ludas.

Az ősszel szinte minden héten hallottunk az énekesnőről, új dalok és klipek jelentek meg sorozatban, valamint a brit X Factor zsűritagjaként is aktívan közreműködött. Egy ideje azonban nem sok minden történt körülötte, ráadásul még a tehetségkutatóból is kitették a szűrét. Most sem legújabb albumának daláról és annak klipjéről van szó, hiszen a Summer Dremaing c. dal egy italgyártó cég kampányának részeként éled újjá az énekesnő tolmácsolásában. Kate Yanai 90-es évekbeli felvételéről van szó, ami a Bacardi Feeling alcímet viseli. Ezért nem is meglepő hogy az idén 150 éves Bacardi jeles évfordulójának alkalmából kérték fel az énekesnőt hogy dolgozza fel az egykori slágert. A korábbi dal karibi hangulata már a múlté, hiszen Kelly Rowland a dance és electropop stílust nem kímélve nyúlt a dalhoz. Megmondom őszintén én először nem ismertem fel a dal eredetijét ebben a modern változatban. Legalább nem próbálta utánozni a régi változatot, ez is valami. A klip tegnap került bemutatásra. Igazi nyári klip, hangulatos tengerpart, bikinis csajok. De hiszen nyár van! NYÁR!

komment

Címkék: zene music kelly rowland klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek kelly rowland summer dreaming kelly rowland summer dreaming official music video kelly rowland summer dreaming videoklip kelly rowland summer dreaming új klip kelly rowland summer dreaming bacardi song

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr964597110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása