Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ed Sheeran - Small Bump

2012.05.13. 21:29 engyus

Smallbumpedsheeran.jpgEd Sheeran szinte a semmiből bukkant fel a tavalyi esztendőben, és rövid idő alatt lett Európa egyik legnépszerűbb új előadója. The A Team című slágere elsőszámú kedvenccé vált a zenekedvelő körében, és számtalan feldolgozás született is belőle, ami csak tovább népszerűsítette a dalt. De a tavaly szeptemberben kiadott + címet viselő debütáló albumának többi kislemeze is sikeresen szerepelt mind a toplistákon, mind a rádiós lejátszási listákon. Legutóbb Drunk c. dala jelenhetett meg február 19-én. Illetve két nappal ezelőtt, Ed Sheeran albumának ötödik single-je is megérkezett Small Bump címen.

A május 11-én kiadott felvétel szövegét és zenéjét is a fiatal brit előadó írta. De ez összes dalára igaz, úgyhogy a szó szoros értelmében egy előadóművészről beszélhetünk. Mostanság már egyre kevesebb az ilyen hiteles zenész, aki dalait és azok zenéjét is nagy többségben saját maga írja. Ed Sheeran talán épp ezzel a hitelességgel és természetességgel lopta be magát megannyi zenekedvelő szívébe. Már az újdonság zenei videója is elkészült, ami a kislemezt megelőzően, azaz május 10-én került bemutatásra a zenész hivatalos You Tube oldalán.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos ed sheeran új klipek ed sheeran small bump ed sheeran small bump official music video ed sheeran small bump klippremier ed sheeran small bump új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr834503144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása