Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Drake feat. Rihanna - Take Care

2012.04.08. 23:33 engyus

the-cover-for-drakes-new-album-take-care.jpgRihanna és Drake zenei kapcsolata nem új keletű dolog. A barbadosi énekesnő Loud című albumának egyik legnépszerűbb dalában, a What's My Name c. slágerben már dolgoztak közösen. A dal akkor hatalmas siker lett és a két előadó remekül megértette egymást a munka folyamán. Ezért nem meglepő, hogy Drake tavaly novemberben kiadott nagylemezéhez is készítettek egy közös dalt.

A Take Care című felvétel nem véletlenül lett az album címadó dala. A dalt talán még azok is ismerik, akik kevésbé jártasak a kanadai zenész munkásságában, azaz a felvétel annyira jól sikerült hogy világszerte népszerű lett, és bekerült a toplisták élvonalába. Még a Billboard Hot 100-as listán is az első 10-be jutott, ami azt hiszem önmagáért beszél. A Take Care című single február 21-én jelenhetett meg, Drake második stúdióalbumának negyedik kislemezeként. Eddig úgy néz ki ez lesz a korong legnépszerűbb dala, így nem csoda hogy sokan várták már a dal mellé készült zenei videót is. Hosszas huzavona után végül a napokban sor kerülhetett a premierre. Rihanna és Drake közös slágerének videóját februárban készítették Yoann Lemoine vezényletével, akinek neve Lana Del Rey klipjeinek kapcsán lehet ismerős. Érdekes videó lett, de koránt sem rossz! Ráadásul végre egy olyan klip, amiben Rihanna is egész tűrhetően néz ki.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek drake feat rihanna take care drake feat rihanna take care klippremier drake feat rihanna take care official music video drake feat rihanna take care videoklip drake rihanna klip 2012 drake take care

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr324370998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása