Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

INNA - Wow

2012.04.07. 23:25 engyus

inna_wow.jpgAkik ismerik Inna dalait, azok jól tudják , hogy a román énekesnő zenéje szinte összetéveszthetetlen más előadók zenéjével. Ez pedig akár pozitívum és negatívum is lehet egyszerre. Mert ha azt nézzük, Inna szinte összes slágere egy kaptafára készül. Ugyanazok az alapdallamok, szinte ugyanaz a ritmus. Ha felcsendülnek régi és új dalainak első szólamai, rögtön rávágjuk, hogy melyik előadó daláról van szó. De éppen ezek a dallamok jelentik egyediségének és népszerűségnek forrását is. Éppen ezért sikerült Amerikába is eljutnia és a popzene élvonalában maradnia. De kérdés hogy ez meddig működik még... Az egyelőre biztos, hogy Inna legújabb dala is a jól megszokott dallamokra épül.

Április 5-én jelenhetett meg Inna aktuális stúdióalbumának ötödik kislemezdala, a Wow című felvétel. A legismertebb román énekesnő második nagylemeze I Am The Club Rocker címen látott napvilágot az elmúlt esztendő őszén. Az albumon egymást követik a jobbnál jobb slágerek, gondoljunk akár a Sun Is Up, az Un Momento vagy a Club Rocker c. dalokra. Ezekhez sorakozhat fel a Wow című szerzemény, ami egy igazi nyári slágerré válhat a közeljövőben. Már a dal klipje is nyarat idéző felvételeket tartalmaz, igaz hogy csupán elképzelt formában. A különös mesevilággal megfűszerezett hangulatú klipet januárban és februárban készítette el az énekesnő, Edward Aninaru rendező vezetésével. A videóban az Alíz csodaországban, valamint a Hófehérke és a hét törpe c. meséből is láthatunk szereplőket.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music wow inna klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek inna wow inna wow klippremier inna wow official music video inna wow új klip inna wow új dal 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr304368602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása